(4) F: London Knights - Deutschland Adler 5:10

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / (4) F: London Knights - Deutschland Adler 5:10

20.4.2016

Souboj mezi týmy London Knights a Deutschland Adler, který se tohoto memoriálu zúčastnil po dvouleté přestávce, nabídl velmi zajímavou podívanou. Oba týmy se pravidelně střídaly ve vedení. K vidění byly také velmi zajímavé akce a tvrdé souboje. Němci udělali zásadní krok k výhře ve druhé periodě, kterou ovládli výsledkem 8:2. Celkově pak utkání zvládli poměrem 10:5.


Výsledek/statistiky

Konečný stav příliš nenapovídá tomu, že na první branku se čekalo až do 8. minuty, kdy se ujala střela Orla Schrödra z levé strany. Brzy však bylo vyrovnáno. Po pohledné akci zakončil Holmes střelou mezi Millerovy nohy. Záhy poslal Angličany do vedení Leahy. Minutu a půl před koncem první části se tvrdou, navíc naprosto přesnou střelou radoval Grey, který opět vyrovnal. Nerozhodný stav však do pauzy nevydržel. Dvaadvacet vteřin před koncem totiž opět Leahy potrestal nekoncentrovanost německých hráčů. To bylo však naposledy, kdy Londýňané vedli.

Úvod druhé části jakoby předznamenal, kam se zápas bude ubírat. Hned po čtrnácti vteřinách Schröder nachytal anglického brankáře a lehkou střelou mezi nohy vyrovnal. Za další necelou minutu už tým našich západních sousedů vedl. Po rychlé akci se z předbrankového prostoru nemýlil Merjasch. Toho o chvilku později napodobil spoluhráč McKegney. Dramatickou zápletku vzápětí vystavil Arthur, který snížil na jednobrankový rozdíl. Od této chvíle ale naprosto kraloval německý tým Deutschland Adler, za který se trefil podruhé v zápase McKegney s Merjaschem a dále Fiswick a Rule. Čtyři minuty před koncem kosmeticky upravil stav střelou z levé strany Foster. Poslední slovo ale patřilo německým hráčům, jejichž brankovou převahu ve druhé části podtrhl Panzner a uzavřel konečný stav na 5:10 z pohledu londýnských Knights. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024