(6) C: TJ Malešice - Bats Bratislava 5:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / (6) C: TJ Malešice - Bats Bratislava 5:0

20.4.2016

První český zástupce na Memoriálu Aleše Hřebeského slavil úspěch. V československém derby si totiž Malešice bez větších potíží poradily s Bratislavou. Svěřenci trenérů Semeráka a Tahala se v první části dostali do dvoubrankového vedení, když se dvakrát trefil Plecitý. Pražané ve druhé části přidali další tři branky, svému soupeři uštědřili nepopulárního „bůra“ a připsali si první body.


Výsledek/statistiky

Po necelých dvou minutách hry se uvolnil ve středu hřiště Plecitý a naprosto přesnou střelou pokořil slovenského brankáře Řezáče. Také slovenský tým měl několik šancí, ty ale kryl velmi pozorný malešický gólman Pelikán. V 7. minutě proběhl středem hřiště nerušeně Plecitý a podruhé rozvlnil síť za Řezáčovými zády. Dvoubrankovým rozdílem také skončila první část, která ale přítomné diváky rozhodně nenudila.

Malešičtí měli navlas podobný nástup jako do úvodní patnáctiminutovky. V úplném začátku té druhé se na pravé straně uvolnil aktivní Podroužek a Pražané se radovali potřetí. I zvýšená aktivita slovenských hráčů nevedla ke vstřelení branky a zdramatizování stavu. Naopak šest minut před koncem slavil úspěch Adamicův průnik, který prakticky rozhodl zápas. Pátou branku přidal tentýž hráč o dvě minuty později, tím také napsal definitivní tečku za tímto utkáním. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024