(8) A: Pioneers – Polish Eagles 12:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / (8) A: Pioneers – Polish Eagles 12:0

20.4.2016

Obhájci loňského titulu Pioneers neměli ve skupině A s Polish Eagles žádné problémy a vyhráli 12:0. Nic jiného se ani nečekalo, protože polský celek v loňském ročníku skončil poslední. Po třech brankách si připsali Tim Whipple a Nathan Clare.


Výsledky/statistiky

Kanaďané od prvních sekund určovali ráz střetnutí a již po dvou minutách bylo takřka rozhodnuto, když se favorit ujal vedení 2:0. Na hřišti dominoval a svou převahu také uplatňoval. V první minutě se trefil po pěkné souhře Dallan Larson. Na něj vzápětí navázal z rychlého brejku Cam Taylor. Sám na brankáře běžel i ve čtvrté minutě jeden z autorů hattricku Whipple a svou příležitost také proměnil v branku.

Kanaďané trestali především ze střední vzdálenosti přesnými údery. Využívali tak volného prostoru, který jim polské Eagles dopřávalo. Ale i Poláci se snažili vsítit čestný úspěch. Občas i zahrozili z ojedinělých akcí, ale naráželi na vlastní neschopnost. Přihrávky létaly nepřesně a střely moc vysoko. A když se prodrali ke střele, byl gólman Nathan Wilson přesně tam, kde měl být.

Hráči Pioneers si vybrali mezi devátou a patnáctou minutou krátkou pauzu, během níž neskórovali. Ale během posledních šedesáti sekund před pauzou si to dvakrát vynahradili. Přesné mířenou ránou ze středu zvýšili na 6:0 a do klaksonu zvládli ještě podobným způsobem přidat na 7:0.

V druhém poločase se obraz hry nezměnil. Polský brankář se i několikrát blýskl, v závěru dokonce kanadské střelce několikrát pěkným způsobem vymazal. Ale občas tolik štěstí neměl. Třeba, když Pioneers zvyšovali na 9-0, si připsal zprvu vynikající zákrok, avšak na následnou Taylorovu dorážku už neměl šanci dosáhnout.

Desátý zásah dalo Pioneers necelých sedm minut před koncem hry. Svou rychlost na pravém křídle uplatnil Clare. Do konce zápasu ještě skórovali Tomáš Jasek a Tim Whipple.   

 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024