C: Goldstar Tel Aviv - TJ Malešice 2:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / C: Goldstar Tel Aviv - TJ Malešice 2:1

21.4.2016

Drama až do samotného konce utkání. Smutek na jedné straně, ohromná radost na té druhé. Tak by se dal popsat duel mezi Malešicemi a izraelským týmem Goldstar Tel Aviv. Právě Izraelci po většinu utkání vedli. Pražanům se však podařilo zaslouženě vyrovnat. Závěr utkání nabídl slušné šance na obou stranách, ale také jednu branku, která padla do malešické sítě. Tel Aviv si tak připsal druhou výhru, Malešičtí obsadí ve skupině druhé místo.


Zápis/statistiky

Od úvodu utkání se hrál opatrný, taktický lakros. V 7. minutě se dostali hráči Tel Avivu do vedení, když se na pravé straně uvolnil Bradley a naprosto přesným pokusem dostal míč za záda po celý zápas velmi dobře chytajícího brankáře Malešic Tomáše Pelikána. Pražané mohli odpovědět prakticky vzápětí. Kopfsteinova střela se ale ke smůle hráčů z českého hlavního města odrazila pouze od břevna.

Ve druhé části Malešičtí určitě přidali na obrátkách, nicméně pohrdli i těmi nejvyloženějšími šancemi, mezi které můžeme určitě řadit únik tří hráčů na jediného z Tel Avivu, který byl zakončen nepřesnou střelou. Přesto malešické TJ, vedené jako hostující tým, zaslouženě vyrovnalo. Po tvrdé střele Tolara se mohlo v Radotíně mocně oslavovat.

V závěru zápasu mohly oba týmy překlopit vítězství na svoji stranu. Právě to se izraelským hráčům podařilo. Bialosky nemohl mířit přesněji a minutu a půl před koncem donutil malešické hráče podívat se směrem vzhůru. Ve zbytku času se Pražanům nepodařilo vyrovnat a byli to tak oni, kdo byl po závěrečné siréně smutnější.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024