D: Megamen – Vienna Monarchs 8:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / D: Megamen – Vienna Monarchs 8:1

20.4.2016

V posledním utkání dne na sebe narazili hráči amerického Megamenu a rakouských Vienna Monarchs. V prvním poločase to byla ještě vyrovnaná bitva, ale v tom druhém si z toho Američané udělali exhibici.


Výsledky/statistiky

Vedení získal tým Meganu vcelku brzy, když se prosadil Taylor Embury. To bylo ale na dlouho od obou celků vše. Dalšího gólu se ochozy totiž dočkaly až ve čtrnácté minutě. Will Murphy nabil Derisovi na střed a ten se s ničím nepáral. To byl zlomový okamžik. Vídeňští polevili a skóre začalo narůstat. Ještě do pauzy se trefil George Castle a hned po chvilce odpočinku Bryan Potter.

Oba zásahy měly společné prvky. Jak Castle, tak Potter byli sami před gólmanem a měli tak hodně ulehčenou úlohu. Pod pátou trefou, o kterou se postaral Dewey Porter, se podepsala i chyba brankáře Patricka Falba, který se do brány dostal v poločasové přestávce. Gólový účet narůstal rychle. Další zásahy přidali Porter a Cerino. O čestný úspěch Vídně se postaral Jan Skokan dělovkou od bílé čáry, který tak snižoval chvíli před koncem na 7:1. Zápas uzavřel Embury, který dal chvíli před závěrečnou sirénou na 8:1. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024