Deutschland Adler - Pioneers 0:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / Deutschland Adler - Pioneers 0:7

22.4.2016

Zápas dvou poražených týmů z osmifinále vyzněl překvapivě zcela jasně pro kanadské Pioneers, které nedali Deutschland Adler žádnou šanci. Po vcelku vyrovnané první části svítil na ukazateli skóre dvoubrankový rozdíl. V té druhé však v pohodě hrající Pionýři přidali další čtyři branky po velmi pěkných akcí a svého německého soka přehráli bez větší námahy 7:0.


Zápis/statistiky

Přitom první vážnější akci si však paradoxně vypracovali Němci, které ale samostatný únik nevyužili a jakoby předznamenali svoji následnou nemohoucnost vstřelit branku. To Pioneers trestali. V 5.minutě využil excelentní souhru Liptrot. Poté se hrál vcelku vyrovnaný lakros, bez větších brankových šancí. Až ve 14. minutě zvýšil po průniku z pravé strany Clare a vnesl tak do svých řad potřebný klid.

Jestliže o první periodě můžeme tvrdit, že byla poměrně vyrovnaná. O té druhé to již neplatilo. Zkušenější Pioneers dokonale rozleptali tuhý a do té doby úspěšný obranný blok německého soupeře a za záda brankáře Orlů posílali jeden míček za druhým. Demolici načal ve 22. minutě dokonce ve vlastním oslabení  Larson, na nějž za půl minuty navázal po rychlé akci a zakončením nad rameno soupeřova brankáře Fox, čímž zápas prakticky rozhodl.

Orli jakoby rezignovali, zatímco Pioneers se lakrosem bavili. Pátou branku přidal při přesilovce a rychlém úniku Frehlick. Následně prokázal svoji chytrost Taylor, jenž oběhl soupeřovu branku a nerušeně zakončil. Gólový účet uzavřel Weiss minutu a půl před závěrečnou sirénou. Suma sumárum, sedm branek v síti Orlů, o které se podělili sedm úspěšných střelců Pioneers. Pro tým, který měl na tomto memoriálu určitě vyšší ambice je tato výhra alespoň malou náplastí.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024