EF3: Green Gaels - Vienna Monarchs - 12:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / EF3: Green Gaels - Vienna Monarchs - 12:3

21.4.2016

Až ve třetím osmifinálovém zápase se nezrodilo překvapení. I když Vienna Monarchs se v souboji s Green Gaels dlouho držela, nakonec podlehla velkému tlaku výborně hrajícího týmu se čtyřlístkem na hrudi 3:12.


Zápis/statistiky

Přesně po sedmačtyřiceti vteřinách hry se favorit dostal do vedení. Dlouhý pas obdržel Curran a byl úspěšný. Vídeňští odpověděli záhy. Oulehla proměnil v branku svůj samostatný únik. Poté byli hráči Green Gaels určitě lepším týmem, na pozorně hrající Rakušany ale dlouho nemohli vyzrát. Povedlo se jim to až v 9.minutě, kdy se ve skrumáži nejlépe orientoval Gilray. Vzápětí ale Rakušané podruhé v zápase vyrovnali. Po chybičce kanadského brankáře se trefil Hauer. O minutu později však z rohu hřiště se před branku dostal Watt a Green Gaels potřetí vedli. Ve 13. minutě uvolnil Derks elegantně Goddarda, který jakoby zlomil tuhý vídeňský odpor.

Druhá část zápasu patřila jednoznačně kanadským hráčům, kteří pohlednými kombinacemi bavili slušně zaplněné ochozy. Nejprve Derks při přesilovce procedil míček přes ruku vídeňského brankáře. Poté přesvědčil všechny přítomné o své rychlosti Goddard a přesně zakončil. Na pětibrankový rozdíl zvyšoval po nejhezčí kombinaci zápasu McFarlane, kterého našel ukázkovou přihrávkou Goddard, jemuž před tím ještě nahrával brankář Roberts. Branka vídeňského Skokana jen mírnila hrozivě narůstající skóre. Ve 26. minutě si z rohu kluziště vyběhl Blocho a vrátil svému týmu pětibrankový rozdíl.

V závěrečných čtyřech minutách favorit přidal ještě čtyři branky. Nejprve se prosadil tečí Jones-Smith. Poté zakončoval v samostatném úniku jednou rukou Petschenig. V samém závěru přidal svůj druhý gól Blocho a brankový účet bláznivého zápasu uzavřel střelou kolem brankáře Upshaw. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024