EF4: Goldstar Tel Aviv – Nova Scotia 4:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / EF4: Goldstar Tel Aviv – Nova Scotia 4:5

21.4.2016

Čtvrtou vstupenku do čtvrtfinále si vysloužili hráči Nova Scotia Privateers. Kanadským tým si v dramatické bitvě poradil s Goldstar Tel Aviv a po těsné výhře 5:4 postoupil mezi osm nejlepších.


Výsledek/Statistiky

Ve čtvrtém osmifinále si diváci museli na gól počkat zatím nejdéle. O šance přitom nebylo nouze. Brankáři na obou stranách ale jakoukoliv změnu skóre jistými zákroky odmítali. Gólový půst porušila až dvě minuty před přestávkou tvrdá střela Landsmana, který zajistil Tel Avivu přestávkové vedení.

Jestliže se na začátku zápasu diváci gólově nudili, úvod druhé části jim musel všechno vynahradit. Už po patnácti vteřinách druhé části předvedl McIlhone parádní skočku a srovnal na 1:1. O dvě minuty později ale Tel Aviv znovu vedl, když Silberlicht našel krásným pasem Tracyho a ten už měl lehkou pozici.

Pak ale přišla silná čtyřminutovka Privateers, behěm které Kanaďané nasázeli tři góly. Nejprve se v devatenácté minutě MacDonald od pravé ho mantinelu prodral přes obránce do středu a střelou o zem zakončil mimo dosah gólmana. Ve 22. minutě si to z rohu namířil před branku Stainer a střelou do vzdálenějšího růžku nedal gólmanovi šanci. A o minutu později zvyšoval na dvougólový rozdíl pro kanadský tým Belanger.

Goldstar kontrovali až ve 25. minutě. To nepozornosti kanadské defenzivy využil Silberlicht, který se objevil sám za obránci a vymíchal gólmana a korigoval na 3:4. Jenže o necelou půlminutu později už si Privateers vzali dvougólový náskok zpět. Dubar šel sám středem hřiště, místo přihrávky na volného spoluhráče zvolil střelu a překvapil gólmana Copelanda.

Tel Aviv se v závěru ještě postaral o pořádné drama. V závěru měl k dispozici dvojnásobnou přesilovku, tu střelou o břevno využil Landsman a snížil na ten nejtěsnější možný rozdíl. V poslední minutě pak ještě Goldstar dohrávali běžnou přesilovku, srovnat skóre se jim však už nepodařilo.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024