EF7: SK Lacrosse Jižní Město – London Knights 10:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / EF7: SK Lacrosse Jižní Město – London Knights 10:4

21.4.2016

Stoprocentní česká úspěšnost! Do čtvrtfinále se probojoval i třetí domácí zástupce z Jižního Města. Pražané se ve zpočátku vyrovnaném utkání nakonec s velkým rozdílem poradili s London Knights a vyhráli 10:4.


Výsledek/Statistiky

Hned ve druhé minutě zápasu dostali Jižňáci výhodu přesilové hry a přestože nejprve museli přečkat nebezpečnou situaci před jejich brankou, těsně před návratem vyloučeného hráče dokázali skórovat. Pražany dostal do vedení jejich kanonýr Pavel Došlý. Vedení jim ale vydrželo pouhou minutu, pak gólmana Čekala propálil Leathy. A v polovině šesté minuty obrat střelou z dálky dokonal Arthur.

V sedmé minutě už ale bylo opět vyrovnáno. Schaffner si z levé strany seběhl na střed a střelou o zem srovnal skóre na 2:2. O minutu později navíc vybídl Černík na levé straně Havelku a ten vrátil vedení na stranu českého týmu. Do pauzy se šlo ale za nerozhodného stavu, protože v poslední vteřině první části se ujal zprvu zoufalý pokus Holmese.

Po přestávce se jako první trefili Pražané, kteří díky přesné střele Schaffnera využili druhou přesilovku v zápase. Krátce na to navíc utekl anglické obraně Kadeřábek, nedal gólmanovi šanci a zvýšil už na 5:3. Na začátku sedmé minuty zapomněla defenziva Knights i na Černíka, který v samostatném nájezdu rovněž bez problému uspěl. A když se sám před brankou zjevil Schaffner a efektní zadovkou propálil gólmana, vedlo Jižní Město už 7:3.

Shaffner minutu poté přidal i svůj další zásah. Po divoké strkanici hrál českým tým přesilovku 4 na 3 a právě Schaffner využil milimetrovou přihrávku Došlého. A Jižní Město bylo i nadále při chuti. Pět minut před koncem obral chybujícího obránce o míček Kadeřábek a sám před brankářem chybu minelu potrestal – 9:3.

Minutu před koncem alespoň kosmeticky upravil skóre Foster, na víc už ale Knights nedosáhli. Poslední tečku za zápasem naopak udělalo Jižní Město, konkrétně potřetí Kadeřábek, která uzavřel gólový účet zápasu na 10:4.  

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024