G: LC Custodes - Riggers - 7:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / G: LC Custodes - Riggers - 7:1

21.4.2016

Po včerejším zaváhání domácích Custodes se v souboji proti irskému týmu Riggers nepřipouštělo nic jiného než výhra. Radotínští povinnost splnili, byť v úvodu utkání se irští hráči čestně drželi. Postupem času ale domácí začali přebírat otěže utkání, které nakonec vyhráli přesvědčivým rozdílem 7:1.


Zápis/statistiky

Za důležitou výhrou vykročili Radotínští rázným způsobem. Již ve dvaačtyřicáté vteřině se uvolnil na levé straně Moravec a přesnou střelou mezi nohy nedal brankáři Creganovi šanci zasáhnout. O chvíli později se však proti pravidlův provinil Výmola, který obdržel tříminutový trest. A Irové trestali, šťastným střelcem se stal Polkinghorne. Domácí byli určitě lepším týmem. Dokumentuje to několik vyložených šancí, leč s koncovkou měli radotínští hráči problémy. Tak jako v případě Skály, jehož vysunul Polách. Prvně jmenovaný ale zakončoval mimo. Udeřilo až v 8. minutě, kdy se úchvatným sólem blýskl Gottwald, jenž vymetl horní růžek branky Riggers.

Následně mohl zvýšit Procházka, avšak Cregan sklapl betony včas. To už byl zkušenější domácí tým zahřátý do příkladné provozní teploty a brzy za to byl odměněn také třetí brankou. Košťál bez rozpaků prostřelil klubko hráčů a Cregan se smutně ohlédl. Další branku měl na holi Moravec, tentokrát však irský gólman prokázal svůj postřeh a udržel pro Riggers naději. Tu ale vzápětí oddálil Pešek, který při pokračující akci zapsal čtvrtý gól. Závěr patřil domácím. Minutu a půl před přestávkou se prosadil zpoza branky Petr Poupě.

Ve druhé části nenašli hosté sílu na zvrat. Byli to spíše Radotíňští, kteří bušili do svého soupeře, lidově řečeno, jako hluchý do vrat. Cregan však chytal velký zápas a jen jemu mohou poděkovat spoluhráči, že skóre nebylo z jejich pohledu ještě hrozivější. Přesto ve 27. minutě kapituloval po přesné trefě Loskota. Konečnou podobu výsledku vystavil střelou nad rameno Moravec, kterého našel Petr Poupě. Custodes tak zvládli těžký zápas a rozhodně si polepšili v tabulce základní skupiny.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024