LQF2: Vienna Monarchs – London Knights 10:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / LQF2: Vienna Monarchs – London Knights 10:5

22.4.2016

Ve druhém zápase dvou týmů ze spodku tabulky zdolali vídeňští Monarchs londýnské Knights. Po většinu utkání měli Rakušané hru pod kontrolou. V průběhu se dokonce ujali vedení 8:1. Poté ale Angličané ožili a začali mocně dotahovat, což se jim povedlo až na čtyřbrankový rozdíl. Závěr ale patřil Monarchs, kteří zkušenou hrou nepřipustili žádné drama a vyhráli přesvědčivě 10:5.


Zápis/statistiky

Vídeňští vykročili za výhrou rázným způsobem. Již v 1. minutě utekl Oulehla a trefil přesně horní růžek. O chvíli později přidal druhou branku Hauer, který z uctivé vzdálenosti nemohl mířit přesněji. Exhibice rakouských hráčů pokračovala. Přesně o minutu později zakončoval rychlou akci opět Oulehla, na kterého dokonce při vlastním oslabení navázal Skokan a londýnskými hráči to začalo vypadat velmi zle.

Knights nezvládli ani svoji další přesilovou hru, při které opět inkasovali. Podruhé v zápase skóroval také Hauer. To již bylo odehráno osmnáct vteřin z druhé části. Až poté se ke slovu Londýnští, za které snižoval Marsch. Brzy však završil hattrick Oulehla a další branku přidal David. Honbu za zcela nemožným začal Foster, jenž se trefil mezi nohy rakouského brankáře. O tři minuty později snížil na pětibrankový rozdíl Holmes, jehož pokus se překutálel přes ruku brankáře vídeňských Monarchs. Tři a půl minuty před koncem vstřelil branku také Arthur, když se prosadil po elegantní otočce. Dal se tak očekávat velmi zajímavý závěr.

Ten však nepřipustil Oulehla, který se nejlépe orientoval ve skrumáži a vnesl do svých řad klid. Rezignovaným Londýňanům zasadil poslední ránu Skokan. Knights poté stihli jen kosmeticky upravit skóre Marschem, jenž vstřelil gól sedm vteřin před koncem zápasu.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024