LQF3: Goldstar Tel Aviv – Bats Bratislava 2:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / LQF3: Goldstar Tel Aviv – Bats Bratislava 2:4

22.4.2016

V dalším utkání dvou poražený týmu z osmifinále se z vítězství radovali Bats. Bratislavský celek ve vyrovnaném souboji nakonec přetlačil Goldstar Tel Aviv a vyhrál 4:2.


Výsledek/Statistiky

Bats se dostali do vedení v polovině čtvrté minuty. Střecha od pravého mantinelu našel Hříbala, ten se bleskově protáhl mezi dvojicí obránců, a ač byl tísněný, dokázal propálit gólmana Copelanda. V šesté minutě mohl Tel Aviv srovnat z přesilové hry. Většinu střel ale zblokovala už obrana a k brance tak vůbec nedoputovaly. Stejně neúspěšně si ale v početní výhodě vedli o minutu později také na druhé straně Bats.

V jedenácté minutě se poprvé v zápase prosadili Goldstar. Bergman na pravé straně naznačil přihrávku, místo toho ale sám obešel obránce a střelou o zem srovnal na 1:1. Další gól už během první části nepadl a do pauzy se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hned v úvodu druhé půle zachránila tým z Bratislavy branková konstrukce. A to rovnou dvakrát během deseti vteřin. Nejprve Bergman ze středu trefil pravou tyč, poté Schwartz orazítkoval břevno. A do třetice všeho dobrého, nebo v tomto případě pro Tel Aviv zlého, trefil Bergman o dvě minuty tyč znovu.

A tak se znovu potvrdilo staré otřepané sportovní heslo „Nedáš, dostaneš.“ V sedmé minutě se na druhé straně hřiště protáhl po levé straně Hříbal a přízemní střelou na zadní tyč poslal Bats do vedení. O minutu později navíc využil přihrávky přes celé hřiště Jeck a rychlým zakončením zvýšil na 3:1.

Pět minut před koncem už Goldstar netrefili tyče, ale prostor mezi nimi. Při hře 4 na 4 se tvrdou ranou prosadil Bergman. V polovině dvanácté minuty ale si ale Bats dvougólový náskok vrátili. Hill nejprve vystřelil od čáry, odražený míček od mantinelu si sám doběh a z dorážky už se nemýlil. Na to už Tel Aviv ve zbývajícím čase zareagovat nestihli, Bratislava tedy vyhrála 4:2.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024