O 13. místo/13th Place Game: Glasgow Clydesiders – Goldstar Tel Aviv 6:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / O 13. místo/13th Place Game: Glasgow Clydesiders – Goldstar Tel Aviv 6:7

23.4.2016

Goldstar si na cestu domu přibalili třinácté místo. Tel Aviv v souboji s Clydesiders dlouho pohodlně vedl, pak sice nechal zápas dojít k závěrečnému drama, ale i tak zvítězil 7:6.


Výsledek/Statistiky

Úvod zápasu vyšel daleko lépe Clydesiders, po prvotním tlaku našel Polák před brankou Daousta a ten měl dostatek času a prostoru, aby vymíchal gólmana a poslal svůj tým do vedení. Teprve potom se Tel Aviv probral z počáteční letargie a vrhnul se do útoku.

A do přestávky stačil zápas otočit. Ve čtvrté minutě prošel po levé straně Mahler, zbavil se obránce a vyrovnal. Další dva góly Goldstar zajistil dvěma přesnými trefami za necelou jednu minutu Bergman, a když se v osmé minutě trefil i Bialosky, vedl izraelský celek už 4:1. Pět minut před koncem sice snížil Witmer, jenže půl minuty po něm dovršil hattrick Bergman. Poslední slovo měli Clydesiders, jmenovitě Werik, který snížil na poločasových 3:5.

Druhá půle už tak gólově výživná nebyla. Skóre se poprvé měnilo dvě a půl minuty po změně stran. Skotská obrana zapomněla na Feinberga a ten naprosto osamocený před brankářem vymetl šibenici. Goldstar si zdánlivě v pohodě hlídali třígólový náskok a zdálo se, že v poklidu dokráčí k vítězství.

Jenže pak k velkému dramatu zavelil útočník Clydesiders Daoust. Deset minut před koncem nejprve během jedné minuty snížil na rozdíl jediného gólu a tři minuty před koncem dokonce srovnal na 6:6. Jenže hned po minutě Skotové chybovali v defenzivě, nevyhodili míček do bezpečí, a tak se ho ujal Pargh a z bezprostřední blízkosti znovu poslal Tel Aviv do vedení. To už Goldstar během posledních dvou minut nepustili, vyhráli 7:6 a můžou se radovat z celkového 13. místa.  

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024