O 15. místo/15th Place Game: London Knights – Deutschlend Adler 7:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / O 15. místo/15th Place Game: London Knights – Deutschlend Adler 7:3

23.4.2016

První zápas o umístění ovládli londýnští Knights, kteří přehráli Deutschland Adler 7:3. Od úvodu utkání byli Londýňané lepším, přesnějším mužstvem. Němcům jakoby scházela potřebná motivace. Angličané nakročili k výhře již v první periodě, kterou vyhráli 4:1, němečtí hráči i přes zlepšení ve druhé části, alespoň na vyrovnání nedosáhli.


Zápis/statistiky

Již ve 2. minutě se uvolnil londýnský Holmes, který se prosadil střelou, jež propadla německému brankáři přes ruku. O chvíli později proběhl po levé straně nedostatečně atakovaný Marsh, jehož zakončení nemohlo být přesnější. Němci viditelně nestíhali tempo s chutí hrajících hráčů. Další branku přidal po sólovém úniku Roche, který propálil brankáře Orlů kolem nohy.

Ve 13. minutě přidal svoji druhou branku Holmes, jenž náramně vymetl horní růžek a s Němci to vypadalo bledě. Ti se však vrátili zpět do zápasu po brance Merjasche. Na začátku druhé části však Arthur prostřelil přízemní střelou německého brankáře a přidal pátou branku.

Poté se Němci prosadili dvěma brankami v těsném časovém sledu za sebou. Nejprve Tyacke doslova propasíroval míček skrz postoj anglického brankáře, poté prostřelil houf těl Merjasch. Závěr však patřil londýnským hráčům. Holmes nejprve završil hattrick, poté ještě přidal čtvrtý gól a rozhodl o tom, že Knights skončí na 15. místě. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024