O 20. místo/20th Place Game: Polish Eagles – Chocolax 6:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / O 20. místo/20th Place Game: Polish Eagles – Chocolax 6:7

23.4.2016

Souboj mezi týmy, které dosud čekaly na vítězství, odstartoval program posledního hracího dne letošního ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského. Po vyrovnané bitvě se nakonec z prvního triumfu radoval švýcarský nováček Chocolax, který porazil Polish Eagles 7:6 a obsadil konečné 20. místo.


Výsledek/Statistiky

Výrazně lépe do utkání vstoupil švýcarský tým, který byl za aktivitu odměněn už po minutě a půl hry, když se po individuální akci prosadil Krummenacher. V páté minutě se navíc kolem obránce prohnal Ochsenreither a zvyšoval už na 2:0.

Pak ale začala ta pravá přestřelka. V šesté minutě snížil Lason, o minutu později vrátil dvougólové vedení na stranu švýcarského týmu Thommen a za další půl minutku korigoval na 2:3 z polského pohledu Bucki. Dva slepené góly Mosera a Zweifela poslaly Chocolax do tříbrankového trháku. Dvě minuty před pauzou ale dokázal snížit svým druhým gólem v utkání Bucki a do poločasu se tak šlo za stavu 5:3.

Start druhé části ale Chocolax totálně zaspali. A toho během tří minut dokázal dvakrát využít Rydzak, který srovnal na 5:5. Až poté se švýcarský tým vzpamatoval a opět začal být nebezpečný směrem dopředu. Devět minut před koncem vrátil Chocolax vedení Moser a v polovině 24. minuty tvrdou ranou zvýšil na 7:5 Hirt. Pět minut před koncem sice Rydzak završil hattrick a snížil na rozdíl jediného gólu. Víc už toho ale Poláci nestihli, a tak po výhře 7:6 berou 20. místo švýcarští Chocolax.    

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024