O 7. místo/7th Place Game:SK Lacrosse Jižní Město - Nova Scotia Privateers - 2:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / O 7. místo/7th Place Game:SK Lacrosse Jižní Město - Nova Scotia Privateers - 2:6

23.4.2016

Duel o sedmé místo proti sobě postavil kanadské Privateers a Jižní Město, které po drtivé včerejší porážce s Green Gaels jakoby ztratilo dech. Také v zápase o konečné sedmé místo se Jižnímu Městu příliš nedařilo. Po první periodě dokonce prohrávalo o pět branek. I přes zlepšenou hru ve druhé části však manko nesmazalo a z radotínského hřiště odešlo poraženo 2:6.


Zápis/statistiky

Neuplynula ještě ani minuta hry, když od čáry napřáhl Dunbar a jeho přízemní střela poslala Privateers do vedení. Od té chvíle Kanaďané na hřišti jednoznačně vládli a pražský celek jen s obtížemi odolával jedné útočné akci za druhou.

Dvakrát na defenzivu Jižního Města vyzrál Belenger, nejprve na konci druhé minuty s přehledem zakončil samostatný únik. O tři minuty později se u pravého mantinelu prosmýkl Dunbar, přihrál před branku právě Belangerovi a ten ihned krásnou zadovkou nachytal gólmana – 3:0.

V osmé minutě pak vyslal dalekonosný projektil tři metry za čárou Dunbar a gólman míček poprvé uviděl snad až v době, kdy jej vytahoval ze sítě. Skóre prvního dějství uzavřel pět minut před sirénou Parker, který nikým neobtěžován prošel obranou až ke gólmanovi a zvýšil na poločasových 5:0.

Kanaďané ve druhé periodě viditelně polevili a do hry se tak mohli dostat hráči Jižního Města. Nejprve Černík nadvakrát překonal brankáře Coteho. Sedm minut před koncem, dokonce při vlastním oslabení, vyslal Křehlík kupředu Došlého a ten se v podobných situacích nemýlí.

Minutu a čtvrt před koncem se uprostřed hřiště uvolnil Simpson, probil se až před brankoviště, kde rutinérsky zakončil a prakticky tak rozhodl zápas. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024