V1: TJ Malešice – Sk Lacrosse Jižní Město 3:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / V1: TJ Malešice – Sk Lacrosse Jižní Město 3:1

23.4.2016

Zajímavý duel dvou pražských týmů, které v předchozích zápasech podlehly vysokým rozdílem. Zatímco Malešice v derby nestačily na Custodes. Jižní Město podlehlo kanadským Green Gaels vysokým rozdílem 1:16. V tomto Společný souboj Pražanů zvládli lépe hráči Malešic, které svého rivala přehráli v poměru 3:1.


Zápis/statistiky

Od počátku byl k vidění vyrovnaný, avšak velmi zajímavý lakros. Šance se střídaly na obou stranách a zejména oba brankáři dominovali nad útoky. Dlouhé čekání na branku ukončil až v poslední minutě první části Došlý, jehož našel Plecháček. Hráč Jižního Města tak poslal svůj tým do vedení, které vydrželo až do pauzy.

Jedenadvacet vteřin po přestávce však bylo vyrovnáno. Malešický Beran mířil přesně k pravé tyči a u hráčů ve žlutých dresech propukla nefalšovaná radost. Tu navíc ještě o chvilku déle umocnil Adamiec, jehož tvrdý pokus zamířil mezi nohy jihoměstského brankáře Čekala. Tato branka malešické hráče určitě povzbudila.

Ve 22. minutě byl přesně tam, kde měl být Podroužek, který úspěšnou dorážkou poslal svůj tým do trháku. Další branku mohl ze samostatného úniku přidat Trhlík, který ale těsně minul. V hektickém závěru se malešickým hráčům podařilo výhru ubránit a rozhodnout tak o tom, že si zahrají o konečné páté místo. 

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024