W2: Bats Bratislava - Pioneers - 3:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / W2: Bats Bratislava - Pioneers - 3:6

22.4.2016

Kanadští Pioneers si v dnešním prvním zápase po včerejším překvapivém vyřazení spravili chuť. A v podobném duchu pokračovali také při zápase s Bats Bratislava. I když se nedá říci, že by slovenští hráči v zápase zcela propadli, před silnějšími a zkušenějšími Kanaďany se museli poklonit. Po závěrečné siréně svítil na světelném ukazateli stav 3:6 z pohledu našich východních sousedů.


Zápis/statistiky

Po třech minutách hry se uvolnil hráč Pioneers Žipaj a přesnou střelou poslal svůj tým do vedení. O necelé dvě minuty později se v závaru před Řezáčovou brankou prosadil Taylor, kterého našel Frehlick a Kanaďané vedli již o dvě branky. Poté se ke slovu dostali také Bratislavští, avšak několik vyložených šancí nedotáhli do úspěšného konce.

Paradoxně v době největšího bratislavského tlaku přetavil svoji šanci ve třetí branku Pioneers Clare. Také nástup do druhé periody měli Kanaďané daleko lepší. Po náběhu před branku skóroval Liptrot, kterého o chvíli později napodobil Taylor a vypadalo to, že utkání spěje k jasnému závěru.  Slovenští hráči však utkání zdramatizovali. Nejprve Engliš využil nekoncentrovanosti obrany Pioneers a zpoza branky dostal chytře míček za záda kanadského brankáře. O minutu a půl později se střelou z levé strany prosadil Hříbal.

Naděje slovenských hráčů na dramatičtější závěr ale utnul Clare, který zavěsil naprosto přesně pod břevno. Bratislavští hráči se ale nevzdávali. Hříbal se prosadil z podobného místa jako při druhé brance. Pioneers ale žádné drama nepustili, když závěr odehráli naprosto zkušeně. Pionýři oba dnešní zápasy vyhráli, což znamená, že si zítra zahrají o konečnou 9. příčku.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024