X1: Glasgow Clydesiders - London Knights 7:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / X1: Glasgow Clydesiders - London Knights 7:2

22.4.2016

Duel dvou týmů, které v ranním souboji uspěli, ovládli favorizovaní Glasgow Clydesiders. Ti udělali důležitý krok k výhře již v první části, po které vedli přesvědčivě 4:0. I ve druhé periodě Skotové působili jistějším dojmem a nakonec slavili výhru 7:2.


V úvodu utkání zaváhal londýnský hráč Baldwin, který podklouzl, čehož využil Witmer, který jej obešel a s přehledem poslal Glasgow do vedení. Tentýž hráč následně zvýšil, když se prosadil v tísni a poslal míček nad rameno soupeřova gólmana. Přesněji hrající skotští hráči drželi Londýňany na distanc a příliš je nepouštěli do koncovky. Ba co víc, využili svoji druhou přesilovou hru v zápase, úspěšným střelcem se z uctivé vzdálenosti stal Moltzhan. Vedení Skotů navýšil v poslední minutě první části Williams, který využil perfektní clony svých spoluhráčů.

Druhá část by se dala označit chytrou hrou Clydesiders, kteří se již nikam nehnali. Přesto na začátku přidali ještě dvě branky díky Witmerovi, jenž završil hattrick, druhý gól v zápase poté přidal Williams. Podobně jako v minulém utkání, tak i nyní se Londýnští osmělili až v závěru. Na víc než na dvě branky se ale nezmohli. Nejdříve se po průniku středem prosadil Leahy. Poté skóroval ještě jeho spoluhráč Walker. Poslední slovo ale patřilo skotským Clydesiders, konkrétně stejnému muži, který brankový účet otevřel a který v tomto zápase skóroval dokonce čtyřikrát – Brianu Witmerovi. Ten stanovil konečný výsledek 7:2 z pohledu glasgowských Clydesiders.

  

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024