Y2: Chocolax - Helan Går Lacrosse 3:4 po s. nájezdech

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / Y2: Chocolax - Helan Går Lacrosse 3:4 po s. nájezdech

21.4.2016

Velice dramatickou podívanou nabídl zápas mezi Chocolax a Helan Går Lacrosse. Vyrovnaný souboj musely rozhodnout až samostatné nájezdy, ve kterých byl úspěšnější švédský tým a vyhrál 4:3.


Výsledek/Statistiky

Skóre zápasu otevřel už po minutě hry Hommelholf, který povedenou střelou poslal Helan do vedení. To trvalo až do poloviny páté minuty, Heri našel z pravé strany Brunnera, ten měl před branou dostatek času, aby přesně zamířil, a srovnal skóre na 1:1.

Na začátku desáté minuty už se vedení přehouplo opět na švédskou stranu. To z dálky napřáhl Hommelhoff, jeho střela skočila těsně před brankářem a zaplula do sítě. Jenže Chocolax ještě do konce první části dokázali skóre otočit. Nejprve ve dvanácté minutě využil laciné ztráty švýcarského útoku Krummenacher, který běžel sám na brankáře a srovnal na 2:2. V poslední minutě první části pak obrat dokonal Moser, jenž využil vtipné přihrávky Heriho a zajistil Chocolax přestávkové vedení.

Vyrovnaná bitva pokračovala i po změně stran. U pravého mantinelu se lehce zbavil obránce, namířil si to k brance a střelou přes rameno brankáře zamířil k bližší tyči. Vyrovnaný stav vydržel i přes řadu nadějných příležitostí na obou stranách i po základní hrací době. A tak následoval rozstřel v podobě samostatných nájezdů. Ty lépe zvládli švédský tým a ještě večer tak změří síly s německými Bundeswehr Lacrosse.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024