Z: Bundeswehr Lacrosse – Helan Går Lacrosse 7:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / Z: Bundeswehr Lacrosse – Helan Går Lacrosse 7:3

21.4.2016

Závěrečný zápas nabitého čtvrtečního programu obstarali hráči Bundeswehru a Helan Går. Svého prvního vítězství na letošním ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského se dočkal německý tým, který porazil švédského protivníka 7:3.


Výsledek/Statistiky

Bundeswehr se ujal vedení už v druhé minutě, když za záda švédského gólmana našla cestu střela Sandleina. Na začátku deváté minuty bylo vyrovnáno. Eklund prošel do středu hřiště, německá obrana se mu rozestoupila, a tak to vzal na sebe a zkusil vypálit. Jeho pokus se ujal a proplul těsně vedle výstroje gólmana Piecka. Tím ovšem gólová příděl první části skončila.

Na další góly si diváci museli počkat až do posledních deseti minut. Ale hráči jim jejich trpělivost oplatili bohatou měrou. Nejprve se během dvou minut třikrát prosadil Sandlein, který Bundeswehru zajistil vedení 4:1.

Pak ale během jedné minuty Helan vykouzlili drama.  Nejprve z dálky vypálil Blomgren, míček se ve skrumáži hráčů před brankou ztratil gólmanovi z obzoru a zaplul za jeho záda. Poté Roe ze středu hřiště poslal rychlou přihrávku na Linda a ten pohotově z velkého úhlu dokázal zamířit mezi tři tyče. 4:3 a zápletka byla na světě.

Veškeré dohady o vítězi zápasu ale Němci rychle odmítli. Pět minut před koncem se trefil Wunderlich, pak parádně a úspěšně prošel středem obrany Frey a minutu před závěrečnou sirénou symbolicky uzavřel skóre utkání pětigólový Sandlein. Bundeswehr tedy v posledním čtvrtečním utkání porazil Helan 7:3.

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024