Z: Helan Går Lacrosse – Dublin Riggers 0:9

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2016 / Z: Helan Går Lacrosse – Dublin Riggers 0:9

22.4.2016

Zápas mezi Riggers a Helan Går se proměnil ve one man show. Andrewa Polkinghorna. Irský útočník byl u pěti gólů svého týmu při vítězství 9:0. Čtyři branky sám dal a na jeden přihrál.


Výsledek/Statistiky

Prvních deset minut zápasu poznalo jediného střelce, a to hned dvougólového. Polkinghorne nejprve na konci třetí minuty prošel po pravé straně a povedenou individuální akci přetavil ve vedoucí gól Riggers. Poté si tentýž hráč zaběhl za obranu, dostal přihrávku od McLaughlina a rychlým zamícháním zakončil mimo dosah gólmana – 2:0.

Polkinghorne byl také u třetího gólu Riggers. Tentokrát se ze střelce proměnil v nahrávače a parádním pasem vybídl ke skórování Coppingera, který nepohrdl a navýšil náskok irského týmu na třígólový. Polkinghorne poté první část také symbolicky gólově ukončil, když vyšťoural míček pod gólmanem a zavěsil do prázdné branky.

Pátý bod si Polkinghorne připsal tři minuty po přestávce, když přihrál Coppingerovi, prošel mezi dvěma obránci a s přehledem si poradil i s gólmanem. O dvě minuty později už to bylo o šest gólů. Reid s Pattersonem si před brankou dvakrát vyměnili míček a druhý jmenovaný zasunul za dezorientovaného gólmana.

Helan měli několik nadějných protiútoků a přečíslení, když už se ale dostali na bezprostřední dostřel branky, skončili jejich pokus na výstroji gólmana Cregana. Přesné trefy se tedy švédský tým za celý zápas nedočkal. To Riggers byli naopak při chuti a třikrát ještě skóre navýšili, když si jeden gól vstřelil Gibson a dva zářezy si připsal McLaughlin. Irové tedy vypráskali Helan 9:0.  

Sekce: 2016   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024