(12) F: Alberta Warriors – Chocolax 9:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (12) F: Alberta Warriors – Chocolax 9:3

26.4.2017

V dalším duelu se proti sobě postavil jeden z favoritů letošního Memoriálu a zároveň vítěz toho loňského tým z kanadské Alberty proti švýcarským Chocolax. Duel, který měl být poměrně jasnou záležitostí, byl dlouho poměrně vyrovnaný. Švýcaři však své slibné šance nevyužili, což favorizovaný sok trestal a po zásluze zvítězil 9:3.


Výsledek/statistiky

Na úvodní branku se čekalo do 6. minuty, kdy dokonce při dvojnásobném oslabení využil Sonnichsen a poslal svůj tým do vedení. Druhou branku favorizované Alberty přidal o tři minuty později Krywolt, který využil chybu švýcarského Chocolax. Alberta byla pánem na hřiště, švýcarští hráči se dostávali na dostřel McMillanovy branky spíše jen v početních výhodách. Na 3:0 zvýšil tři a půl minuty svým druhým gólem v utkání Sonnichsen. Poločasový účet uzavřel po pěkné brance Turner.

V pohodě hrající Alberta nenechávala ani ve druhé půli nikoho na pochybách, kdo že v tomto zápase vyhraje. Brzy po sobě se totiž trefil Bourret a druhou branku v utkání přidal též Turner. Až poté v početní výhodě zaznamenal první branku švýcarského týmu Heri, který se trefil ve druhém po sobě jdoucím utkání. Na jeho gól však odpověděl dalšími dvěma zásahy Erik Turner a schylovalo se k debaklu, který by v průběhu prvního poločasu málokdo čekal.

Chocholax však nesložily zbraně a Alberta možná, pod dojmem uspokojení z výrazného vedení, trošku polevila. To brzy potrestal Flückiger a Räber, kteří trošku zmírnili nepříznivý stav. Půl minuty před koncem však využil početní výhodu Sonnichsen, který zároveň docílil hattrick a stanovil konečný stav 9:3 pro kanadskou Albertu.

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024