(13) B: LC Custodes – Glasgow Clydesiders 7:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (13) B: LC Custodes – Glasgow Clydesiders 7:2

26.4.2017

Domácí hráči Custodes rozhodli duel se skotským celkem až v druhém poločase, kdy využili několika okének v obraně Glasgow. Do té doby se hosté drželi na dostřel a Radotín trápili z rychlých brejků. Čtyřmi brankami se blýskl kanonýr Pešek.


Výsledky/ statistiky

Custodes vstoupilo do utkání podle očekávání aktivně. Soupeř ze Skotska fauloval, jmenovitě to byl Vince Gravino. A tak hned na úvod se nabídla Radotínu minutová přesilová hra. V ní sice převzali Radotínští aktivitu, když zasypali gólmana Pata Mallougha sprškou střel, nic ovšem z toho nevytěžili. Skotský celek se snažil svému soku herně vyrovnat, ale kupil chyby v obranných řadách. Ve třetí minutě se jim to málem stalo osudné, když se Radotín dostal do sólového úniku. Ale i pro tentokrát byl hostující brankář bezchybný, když zakončení na lakrosku vytlačil ramenem. 

Poprvé rozjásal zmrzlé publikum v páté minutě Dominik Pešek, když se prosadil po individuální akci po levém křídle. Sedmdesát sekund poté na to navázal útočník Polách, který využil další minely skotské obrany. Vypadlého míčku se v obranném pásmu zmocnil Martin Šrůta, který vyslal do brejku právě Polácha, jenž volil zakončení pod nohama brankáře. 

Glasgow se ale nevzdal, nadále bojoval a ještě do poločasu se mu povedlo snížit zásluhou Pera Olterse. A to nebylo od nich vše. Po rychlém kontru chvíli po přestávce příklepem zmrazil domácí Dilon Strachan. Jenomže překvapující stav 2:2 nesvítil na světelné tabuli dlouho. Radotín se rychle oklepal a brankovou smrští rozhodl celý duel. Začal to opět Pešek, jehož našel zpoza brány na středu Radek Skála - 3-2.

Dalším střelcem se stal Tomáš Procházka, který využil okénka ve skotské obraně. Osamocený před Malloughem si s míčkem věděl rady a nikým neatakován prostřelil brankáře Glasgow. Opět asistoval Skála. "Zlatou" dvouminutovku dovršil Pešek. Tomu to netrvalo příliš dlouho a prosadil se ještě jednou, na konečných 7:2 stanovil chvíli před koncem Loskot.

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024