(23) EF2: TJ Malešice – Glasgow Clydesiders 3:5

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (23) EF2: TJ Malešice – Glasgow Clydesiders 3:5

27.4.2017

Malešice si na 24. ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského o ty nejvyšší příčky nezahrají. Pražané ve druhém osmifinálovém utkání nestačili na Glasgow Clydesiders, kteří po vítězství 5:3 slaví postup do čtvrtfinále.


Výsledek/Statistiky

Malešice se hned od úvodu pustily do dobývání skotské branky, dlouho se jim však nedařilo překonat pozorného gólmana Mallougha. V šesté minutě však měli Pražané výhodu přesilové, a tu dokázali zužitkovat díky gólu Kopsfteina.

Na začátku osmé minuty ale předvedl parádní individuální akci Foster. Ten prošel hned kolem dvojice obránců, z otočky vypálil a od tyčky srovnal skóre zápasu na 1:1. Hned o půl minuty později bylo pro Malešice ještě hůř. Tilkanen poslal do samostatného úniku Forana, který se sám před brankářem trefil přesně k pravé tyči. Tři minuty před přestávkou navíc Gravino uprostřed útočného pásma pohotově převzal přihrávku a střelou o zem procedil míček mezi betony gólmana – 1:3. Malešice těsně před přestávkou vrátil do hry Tolar. Ten pouhou vteřinu před sirénou po přihrávce Plecitého vypálil z levé strany a snížil na 2:3.

Po přestávce měly Malešice výhodu přesilové hry, tu sice ještě proměnit nedokázaly, ale v polovině dvacáté minuty přeci jen srovnaly. To se od levého mantinelu prodral k brance Tolar a střelou ke vzdálenější tyči přidal svůj druhý gól v utkání. Jenže z vyrovnání se Pražané radovali pouhou půlminutu. Poté Foster utekl obránců a sám před brankářem Márou vrátil vedení na stranu Clydesiders. Šest minut před koncem se navíc z přesilovky prosadil Gravino a skotský tým opět utekl na rozdíl dvou gólů.

Velkou šanci na snížení měly Malešice čtyři minuty před koncem, skórovat však nedokázaly ani z trestného střílení, ani z několika další nadějných příležitostí. Clydesiders tak postoupili do čtvrtfinále po vítězství 5:3.   

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024