(25) EF4: Megamen – Adler Lacrosse 11:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (25) EF4: Megamen – Adler Lacrosse 11:2

27.4.2017

Evidentní rozdíl byl také při dalším osmifinále, kdy bostonský Megamen vyzval tým složený z evropských hráčů Adler Lacrosse. Po celý zápas byli Megameni lepším týmem, svoji převahu korunovali velmi pěknými brankami a v pohodě dokráčeli k vítězství 11:2.


Výsledek/statistiky
 
V úvodu utkání obě mužstva nevyužila po jednom sólu. Přesto se na první branku čekalo pouze minutu a vteřinu. Lou Cerino využil únik po levé straně a poslal bostonské Megameny do vedení. To ještě navýšil o chvíli déle při přesilové hře Godau. Kuriózní situace se stala v 6. minutě, kdy si Megameni vstřelili ukázkový vlastní gól, který byl připsán hráči Adler Lacrosse, který se dotkl míčku jako poslední, jímž byl Pohlmann.
 
Další průběh zápasu ale patřil Megamenům. Nejprve mířil Cerino na přední tyč, jako při svém prvním gólu a znovu slavil úspěch. Čtvrtou branku přidal Knotek, který těžil z důrazu svého spoluhráče a dopravil míček do opuštěné branky. 
 
Poté musel střídat brankář Orlů Janzen, který byl nepříjemně zasažen míčkem do hlavy. Náhrdník Řezáč neudržel čisté konto příliš dlouho. Střelou nad rameno se prosadil Mike Blocho. V úplném závěru první půle Adler zariskovali a hráli s prázdnou brankou, což potrestal Murphy, který míček donesl až do opuštěné svatyně.
Také úvod druhé půle vyšel Megamenům na jedničku. Brzy se mohl radovat Godau, který obdržel přesnou přihrávku k pravé tyči. Po něm byl úspěšný též Mike Blocho se svoji střelou ze střeu hřiště a Řezáč se opět smutně ohlédl za svá záda. Tlak Megamenů pokračoval, zatímco tým složený z evropských hráčů - Adler Lacrosse se dostával na útočnou polovinu spíše sporadicky.
 
Další branku mohl přidat Saiya, který ale ztroskotal na Řezáčovi.Úspěšnější byl jeho spoluhráč Murphy, který střelou z velké dálky zaskočil brankáře Orlů. Nadvládu Megamenů následně potvrdil v oslabení Holt, na nějž navázal další brankou jeho spoluhráč Lukáš. Holt mohl přidat také svou druhou branku, trefil ale pouze břevno. V úplném závěru pouze zmírnil drtivou porážku McKegney. Radost z výhry Megamenů 11:2 to ale zmírnit nemohlo.
 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024