(33) LQF1: Nova Scotia Privateers - Green Gaels 2:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (33) LQF1: Nova Scotia Privateers - Green Gaels 2:6

28.4.2017

Druhý páteční duel nabídl kanadský souboj, v němž na sebe narazili dva poražení z osmifinálových bojů Green Gaels a Nova Scotia Privaters. Do něho vykročili výrazněji lépe „zelení“, když po poločase vedli 4-0. A to rozhodlo, protože se po pauze žádný zázrak nekonal. Zelení si náskok pohlídali.


Výsledky/statistiky

Lakrosaři Green Gaels o den dříve jen marně vzdorovali jinému kanadskému mužstvu Pioneers, s nímž padli až po nájezdech. A tak jim dnes mohli chybět síly. Nechyběly. V první patnáctiminutovce na hřišti dominovali, byli lepší týmem a také to dokázali brankově vyjádřit. Gólamana Hannigana zasypali množstvím střel, z nichž některé byly gólové.

Jako první se ujala ta o zem Evana Lovesteada, jemuž přihrával Graham Bergsma. Dalším, kdo se zapsal do střeleckých statistik, byl Connor Wilson. Pak dvakrát zaúřadoval Gavin Prout. Nejdříve se prosadil ranou schovanou za bekem, kterou Hannigan nemohl vidět. Posléze přidal čtvrtý zářez z bezprostřední blízkosti. To teprve běžela desátá minuta. Do půle už se ale nikdo neprosadil.

V druhé části se Nova Scotia pokusila o zázrak. S podobným zvratem měli jejich soupeři zkušenosti, když včera byli v opačné pozici a doháněli čtyřbrankovou ztrátu proti Pioneers. Úspěšně, tedy až na ty zmíněné nájezdy. Quigley nicméně po hezké individuální akci, při níž přešel přes beka, snížil. Privateers vrhli vše do útoku. Měli i náznaky šancí, vyšli ovšem z toho naprázdno.

Naopak na druhé straně zelení předvedli ukázkové řešení při přečíslení tři na dva. Bylo deset minut do závěrečné sirény a týmu Nova Scotia Privateers se krátil čas na to, aby s nepříznivým vývojem něco udělal. Ještě snížil Quigley, ale poslední slovo měl Zach Sloan na druhé straně.

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024