(35) LQF3: Adler Lacrosse – Bundeswehr Lacrosse 4:5 pp

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (35) LQF3: Adler Lacrosse – Bundeswehr Lacrosse 4:5 pp

28.4.2017

Duel Adleru a Bundeswehru tolik krásy nepobral. Zejména v prvním poločase padly pouze dvě branky, které měl na svědomí Lehna a obě byly do sítě Adleru. Ten se v druhé části oklepal, ale na více, než na vyrovnání, to nestačilo. V nájezdech padl, když se o rozhodující zásah postaral Broz, který měl na svědomí i předchozí vyrovnání na 4:4.


Výsledky/statistiky

První patnáctiminutovka příliš vzrušení nepřinesla. Výjimkou byly akorát dvě branky Mathiase Lehny, kterému pokaždé obrana dopřála příliš prostoru, a on toho perfektně využil. Bundeswehr vedl 2:0 a mohl hrát v klidu. To se mu ovšem nevyplatilo. I když si Adler v první části toho příliš nevypracoval, v druhé části začal kousat. 

Plunkett snížil hned po opětovném nástupu na hřiště na 1:2 a Brian Tyacke podstřelem dokonce vyrovnal na 2:2. Rázem se něco na hřišti dělo. Předchozích 20 minut bylo zapomenuto, stav byl nerozhodnutý a Adler pokračoval ve své aktivitě. Obránci Bundeswehru byli pasivní a té pasivity dokázal jejich soupeř využít. 

Jona Liptona nechali být a on nikým neatakován ze středu vstřelil branku na 3:2. Na to Bundeswehr odpověděl stejnou mincí. Ani beci Adleru totiž nebyli zrovna nejpečlivější při osobní obraně. Phillipa Broze také nechali příliš v klidu. A i on stejně jako Lipton rozvlnil síť.

V rychlém sledu čtyř minut se skóre posunulo z 3:2 na 4:4. Plunkett hodně tísněný se nenechal odstavit - 4:3 pro Adler. Ale i tentokrát Bundeswehr odpověděl. A zase u toho byl Broz, jemuž se povedl v samostatném nájezdu blafák. Právě on nakonec proměnil i rozhodující nájezd a rozhodl o vítězství Bundeswehru.    

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024