(36) LQF4: Vienna Monarchs – TJ Malešice 7:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (36) LQF4: Vienna Monarchs – TJ Malešice 7:4

28.4.2017

V posledním dnešním zápase „zklamaných“, tedy v souboji těch mužstev, která vypadla v osmifinále, se utkali hráči TJ Malešice a Vienna Monarchs. Po jednoznačném průběhu, kdy TJ vzdorovala jen v prvních minutách, se z triumfu radovali Rakušané.


Výsledky/statistiky

Malešice začaly pěkně zostra. Neuplynula ještě ani minuta a šly do vedení. Podroužkova rána švihem se zastavila až za zády brankáře Kunerta. Monarchům nějakou chvíli trvalo, než se vzpamatovali. Po pěkné akci, kterou předvedla dvojice Jan Skokan a Adrian Balash, bylo ale srovnáno. Balash nebyl nikým atakován, tak měl dostatek času k tomu, aby zamířil.

Z podobné pozice se o malý moment později prosadil i Rintaro Fujita. Ten měl úlohu ještě jednodušší, protože Vienna hrála přesilovku. Na jeho obranu Malešičtí rezignovali. Možná čekali, že bude přihrávat, ale on se rozhodl pro zakončení.    

Dalším úspěšným střelcem v dresu Monarchů se stal Hauer po pasu Fujity, kdy společně rozebrali malešickou defenzivu. Hauer si seběhl na střed, z něhož měl ideální pozici na to, aby zvýšil na 3:1. Před pauzou se trefil navíc podruhé Balash, který tak stanovil poločasové skóre na 4:1.

Nepovedená patnáctiminutovka stanovila síly na hřišti. Monarchové si hlídali náskok a postupně ho navyšovali, přičemž Malešice se na nějaký přílišný odpor nezmohly. Až v závěru, kdy se trefily dvakrát po sobě. V tu dobu to bylo ale už 7:2 a na nějaký obrat bylo příliš pozdě. Posledním, kdo se prosadil v tomto duelu, byl symbolicky Podroužek, který utkání i brankově načal, když se nenechal před brankoviště odstrčit - 7-4. 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024