(48) X1: Nova Scotia Privateers - Helan Gar Lacrosse 13:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (48) X1: Nova Scotia Privateers - Helan Gar Lacrosse 13:2

29.4.2017

Nova Scotia Privateers v utkání s Helan Gar Lacrosse dokráčela k pohodlnému vítězství 13:2. Na kanadské demolici Švédů se nejvíce podepsal Drew MacDonald, který se blýskl čtyřmi góly.


Výsledek/Statistiky

O osudu utkání bylo rozhodnuto hned v úvodu. Privateers na hrací ploše naprosto dominovali, vytvářeli si velké množství šancí a z nich také gólů. Pořádně dlouhý střelecký účet otevřel po minutě hry McIlhone. Po něm se dvakrát v řadě trefil MacDonald a Nova Scotia v polovině čtvrté minuty vedla 3:0. Do přestávky ještě s chutí hrající Kanaďané přidali další tři branky, když se postupně trefili Quigley, Crane a MacDonald, jenž v jedenácté minutě završil hattrick.

Několik slibných příležitostí si v první části vytvořili také Švédové. Gólman Privateers Heron-Jacobs ale dlouho odolával a držel čisté konto. Helan nepomáhaly ani početní výhody, v jedné z nich už byl Heron-Jacobs překonán, ale míček zastavila tyčka. Švédský tým se ale přece jen ještě do přestávky dočkal, když se v další přesilovce pouhé tři vteřiny před sirénou trefil Hommelhoff.

I po změně stran pokračovali Privateers v gólových hodech. Po dvou gólech si připsali Goodwin s Pennym  a kanadský tým už vedl 11:1. Ještě jedna branka se povedla vstřelit také Švédům, a zase u toho byl Hommelhoff. Ten se tři minuty před koncem obtočil kolem obránce a přizemní střelou k zadní tyči propálil gólmana Herona-Jacobsona.

Poslední slovo však měli Privateers. Ve 29. minutě zvýšil na rozdíl deseti gólů svým čtvrtým gólem v utkání MacDonald a půl minuty před závěrečnou sirénou pečetil skóre zápasu Parker, jenž upravil na konečných 13:2. 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024