(5) C: Goldstar Tel Aviv – Bundeswehr Lacrosse 5:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (5) C: Goldstar Tel Aviv – Bundeswehr Lacrosse 5:4

26.4.2017

Základní skupinu C na Memoriálu Aleše Hřebeského odstartoval duel mezi izraelským týmem Golgstar Tel Aviv a německými Bundeswehr Lacrosse. Napínavé utkání nakonec pod obratu v závěru vyhráli Goldstar 5:4.


Výsledek/Statistiky

Zápas mezi Goldstar a Bundeswehr nabídl zatím nejdramatičtější podívanou turnaje. Až po sedmi minutách hry otevřel skóre zápasu Grießl. Ten dostal nalevo od branky přihrávku od Broze, z velkého úhlu dokázal překonat gólmana a poslal Bundeswehr do vedení. Téměř totožná situace se záhy opakovala i na druhé straně. To Bergman našel na levé straně Palla, jenž pohotově trefil skulinku mezi brankářem a tyčí, a za minutu tak už bylo opět vyrovnáno.

Ve dvanácté minutě znovu poslal německý tým do vedení Broz, jenže do přestávky se šlo za nerozhodného stavu. Na levé straně útočného pásma opět číhal Pall, který 22 sekund před sirénou přesnou střelou k bližší tyči bryskně zužitkoval přihrávku Fishera.

Po změně stran šli do vedení znovu Bundeswehr. V čase 16:37 Zizka našel dlouhou přihrávkou Sandleina, který rychlý protiútok zakončil přesnou střelou. Německý tým poté poprvé v zápase odskočil na dvě branky, když se krásnou skočkou prosadil Brandenburger.

Tel Aviv však nesložil zbraně, naději pro izraelský tým vykřesal pohotovou střelou Mickelson. Sedm minut před závěrečnou sirénou se Pall pěkně vyhnul obránci, z dálky vystřelil a tvrdou ranou vyrovnal na 4:4. Dokonalý obrat Tel Aviv dovršil minutu a půl před koncem, když Shires vyšťoural míček za brankou, prodral se až před ní a střelou mezi betony poslal Goldstar do vedení. Bundeswehr už zareagovat nestačil a v prvním utkání skupiny C tak podlehl Tel Avivu 4:5.   

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024