(51) V2: Megamen – SK Lacrosse Jižní Město 11:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (51) V2: Megamen – SK Lacrosse Jižní Město 11:1

29.4.2017

Megamen si zahrají o celkové páté místo v turnaji. Rozhodli o tom přesvědčivým vítězstvím nad Jižním Městem, které deklasovali 11:1.


Výsledek/Statistiky

Jižní Město mělo skvělý nástup do utkání. Hned po půl minutě hry našel Havelka Plecháčka a ten poslal český tým do vedení. Jenže to byl první a pohříchu i poslední gól Pražanů. Poté otěže zápasy zcela převzali hráči Megamen.

Hned za minutu srovnal Sayia a na začátku čtvrté minuty definitivně otočil skóre ve prospěch Američanů český útočník Lukáš. Pět minut před pauzou už to bylo 4:1, když se krátce po sobě trefili Holt, Knotek.

Jižní Město se snažilo vrhnout všechny síly dopředu, ale překonat pozorného gólmana Evanse se jim nedařilo a naopak nezvládalo zachytávat rychlé protiútoky Megamenů. A ti pak z brejků postupně svůj náskok zvyšovali. Po brankách Castlea, Blocha a Godaua šli Američané do přestávky za vedení 7:1.

Ani v druhé části už se Jižnímu Městu nepodařilo vývoj utkání nijak zvrátit. A s chutí hrající Megamen naopak svůj náskok průběžně ještě navyšovali, během druhé periody se trefili Murphy, Castle a dvakrát Cerino. Megamen tedy v poklidu dokráčeli k vysokému vítězství 11:1 a zahrají si s Albertou o celkové páté místo. 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024