(55) O 9. místo/9th Place Game: Green Gaels – Bundeswehr Lacrosse 6:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (55) O 9. místo/9th Place Game: Green Gaels – Bundeswehr Lacrosse 6:4

29.4.2017

Zápas dvou rozdílných poločasů, přesně takový byl souboj mezi kanadskými Green Gaels a německým týmem Bundeswehr Lacross. Zatímco v první půli si Green Gaels vybudovali bytelný šestibrankový náskok, v tom druhém stříleli branky pouze Němci. Zvrátit skóre se jim ale nepodařilo.


Výsledky/statistiky
 
O tom, kdo bude pánem zápasu o 9. místo bylo velmi brzy rozhodnuto. Jeden z favoritů letošního turnaje - kanadští Green Gaels se brzy ujali vedení, které postupem času navyšovali. Ve 4. minutě využil přihrávku zpoza branky Wittig
.
Do sítě německého brankáře Piecka padal jeden gól za druhým. Po velmi pěkných akcích se postupně trefovali McFarlane, Derks, Prout a Wittig. Již šestou brankou vstřelil z pravé strany přesným pokusem nad rameno brankáře Piecka Collins. 
 
Úvod druhé půle však patřil německému týmu. Dokonce v oslabení se trefil Wolter. Druhou branku Bundeswehru vstřelil Brandenburger. Stíhací jízda Němců pokračovala. Po pohledné kombinaci přesně mířil podruhé v tomto utkání Brandenburger. Minutu a vteřinu pře koncem dokonce snížil na rozdíl dvou branek Sandlein. I přes výrazné zlepšení německého Bundeswehru Green Gaels udrželi vedení a na letošním Memoriálu skončili na 9. místě. 

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024