(8) D: SK Lacrosse Jižní Město – Polish Eagles 6:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (8) D: SK Lacrosse Jižní Město – Polish Eagles 6:2

26.4.2017

Hráči Jižního Města vyhráli i druhé utkání v základní skupině a s přehledem si zajistili postup do další fáze Memoriálu Aleše Hřebeského. Pražané si poradili s Polish Eagles, které porazili 6:2.


Výsledek/Statistiky

V úvodu utkání měli míček ve své moci častěji Pražané, ale polský tým hrozil z rychlých protiútoků. První nebezpečný brejk ještě dokázal brankář Čekal vyrazit, z druhého už však šli Eagles do vedení. Rydzak se prosmýkl kolem dvou obránců a Čekala propálil.   

V polovině jedenácté minuty už se gólové radosti dočkal také český tým. Během krátké chvíli se hned třikrát ve velké šanci ocitl Došlý, dvakrát byl proti polskému brankáři neúspěšný, napotřetí už to ale vyšlo. Před brankou se dostal k odraženému míčku a procedil jej za záda gólmana Collinse.

Už už to vypadalo, že se do přestávky půjde za nerozhodného stavu, jenže těsně před pauzou proběhl po pravé straně přes půl hřiště Řezníček a vteřinu před koncem první části poslal Jižní Město do vedení.

 Minutu po přestávce navýšil vedení českého celku Havelka, na kterého zapomněla polská obrana. Útočník „Jižňáků“ prošel po pravé straně až před branku a střelou kolem pravé ruky nedal brankáři šanci. Pojistku v podobě třígólového vedení dal svému týmu Došlý. Zkušený útočník prošel hned mezi trojicí obránců, a ač byl tísněný, dokázal ještě zamířit přesně k pravé tyči.

Eagles byli i za nepříznivého stavu směrem dopředu nepříjemní a vytvořili si velké šance, se všemi střelami si však gólman Čekal dokázal poradit. A tak udeřilo opět na druhé straně, kde Pražané během dvou minut zvýšili už na 6:1. Dvě vteřiny před koncem ještě alespoň kosmeticky upravil Novotny, který se trefil po přesné přihrávce Hancocka. A vítězství Jižního Města už to ale nic nezměnilo a Pražané se mohli radovat z druhého vítězství ve skupině.   

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024