(9) B: LC Custodes – Nationals 12:3

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2017 / (9) B: LC Custodes – Nationals 12:3

26.4.2017

LC Custodes vstup do 24. ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského zvládli s přehledem. Radotínský tým si na svém domácím hřišti v rámci skupiny B poradil se slovenskými Nationals, které přestřílel vysoko 12:3.


Výsledek/Statistiky

Na první gól čekali domácí fanoušci do páté minuty utkání. Skála se prodral až na hranici brankoviště a přesnou střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu. O minutu později si Procházka naběhl před branku na přihrávku Poupěte a v rychlosti propálil gólmana. Poupě si roli asistenta zopakoval i u třetího gólu. Tentokrát našel přes celou šířku hřiště Loskota, jenž bez přípravy trefil odkrytou část branky.

Tři minuty před přestávkou zvýšil už na 4:0 Kostka a po něm přidal další dva góly Skála. Ten si nejprve v čase 13:10 seběhl středem hřiště k brance, dostal přihrávku od Peška a pohotově propálil gólmana. A totožnou akci radotínští zopakovali hned o půl minutu později pouze s tím rozdílem, že tentokrát rozběhnutému Skálovi nahrával Košťál. Custodes tak šli do poločasu s luxusním vedením 6:0.

Po změně stran se jako první prosadili Nationals, z dálky napřáhl Engliš a tvrdou střelou se trefil přesně mezi betony gólmana Bláhy. Custodes se však snížením nenechali rozhodit a hned záhy kontrovali. Dostali se do přečíslení tři na jednoho, Výmola přihrál na pravou stranu Loskotovi a ten hned míček přesunul na levou stranu Peškovi, pro kterého už nebyl problém zasunout za bezmocného gólmana. Krásná akce!

Poté o sobě dal znovu vědět Skála, tentokrát individuální akcí. Od levého mantinelu si to namířil přímo k brance a parádní skočkou zamířil ke vzdálenější tyčí – 8:1. U dalšího gólu Skála figuroval jako asistent, když nahrál do vyložené pozice Peškovi.  

Bats pak měli výhodu tříminutové přesilovky, kterou dokázal zužitkovat Patzko. Ten dostal míček na levou stranu hřiště a přízemní střelou snížil na 2:9. Custodes ale znovu bleskově reagovali. Ještě během vlastního oslabení našel Hodaň dlouhou přihrávkou opět Skálu a ten podtrhl svůj skvělý výkon pátým gólem v zápasu.

Když se poté během necelé minuty prosadili střelou z pravé strany Kostka a Procházka, jenž se ocitl po přihrávce Peška zcela sám před slovenskou brankou, vedl radotínský tým už 12:2. Tři minuty před koncem ještě korigoval Thomay, který pláchl po pravé straně, postupoval sám na bránu a snížil. Custodes však i přes to dokráčeli k pohodlnému vítězství 12:3 a zapisují první body do tabulky základní skupiny.

Sekce: 2017   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024