(16) Silver C: Helan Går Lacrosse – Jagged Mountain 1:12

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (16) Silver C: Helan Går Lacrosse – Jagged Mountain 1:12

25.4.2018

Poslední zápas úvodního dne Memoriálu Aleše Hřebeského obstaraly celky Helan Går Lacrosse a Jagged Mountain. Diváci, kteří na tribunách radotínské arény vydrželi až do samotného konce, se rozhodně nenudili. K vidění bylo celkem třináct gólů, naprostá většina přitom do švédské branky. Americký nováček zvítězil drtivě 12:1 a připsali si druhou výhru na turnaji.


Výsledek/statistiky

Jagged Montain, kteří prožívají premiéru na Memoriálu Aleše Hřebeského, chtěli navázat na vítězství v prvním zápase stříbrné skupiny C 5:4 s Polish Eagles. A svůj cíl začali plnit důsledně hned od samého začátku. Neuplynula ještě ani jedna minuta hrací doby, když po Kundermanově pasu poprvé rozvlnil síť Heritage a poslal Američany do vedení.

Zámořský celek byl i nadále aktivnější a usiloval o navýšení vedení. To se mu ale dlouho nevedlo i díky dobře chytajícímu brankáři švédského týmu Kinneyhovi. Na konci páté minuty ale odstartoval americký gólostroj Heritage, na kterého v krátkém časovém sledu navázal Stoll a dvarkát Gray. Jagged Mountain tak vyklízeli hřiště s poločasovým vedením 5:0.

Helan Går nastoupili do druhé části s novým brankářem, Kinneyho mezi třemi tyčemi nahradil Zeidlitz. Ani on ale čisté konto dlouho neudržel. Už po minutě a půl jeho pobytu na hřišti se kolem obránce prosmýkl Simpson a zvýšil už na šestigólový rozdíl. V polovině osmnácté minuty si čestný úspěch připsali také Švédové. Kombinaci na trase Blomgren, Bergström zakončil svižnou střelou Lesage a propálil do té doby bezchybného gólmana Lyonse.

Poté už ale zase pálili pouze Američané. A měli pořádný apetit. Postupně se trefili Simpson, dvakrát DePalma, Gray, Boucher a půlminuty před závěrečnou sirénou také Kunderman, který orámoval vysoké vítězství Jagged Mountain 12:1.          

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024