(17) Gold B: Tel Aviv LC – Istanbul Sultans 7:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (17) Gold B: Tel Aviv LC – Istanbul Sultans 7:1

26.4.2018

Čtvrteční program zahájili hráči z izraelského Tel Avivu a tureckého Istanbulu. Zápas o první místo ve "zlaté" skupině B měl jednoznačný průběh. Tel Aviv měl od začátku citelnou převahu, kterou dokázal přetavit v branky. Hodně mu k tomu pomohla i nedisciplinovanost Sultánů. Ti během úvodu museli na trestnou lavici hned čtyřikrát.


Výsledky/statistiky.

Tel Aviv byl od prvních sekund aktivnější než soupeř, z čehož plynuly tresty i následné rychlé dvoubrankové vedení. Jako první se v 52. sekundě Mathew Popeck. Na něj po povedené souhře, do které se zapojil na hřišti téměř každý z Goldstars, navázal Chris Friedman. I když se Tel Aviv snažil přidat další góly, Istanbul ve zbytku první části podržel v bráně Nick Patterson. A to třeba v sedmé minutě, kdy se před ním objevil zcela nekrytý Eric Fisher.

I Sultáni se pokoušeli něco s výsledkem udělat a nejblíže k tomu měli v osmé minutě. Ale samostatný únik v kontaktní gól nepřetavili. Istanbul se v jiných případech snažil hlavně o střelbu z dálky, kompaktní obrana Goldstars mu totiž povětšinou více nedovolila. 

Druhý poločas přinesl o něco méně střel, ale zato diváci mohli vidět více branek. Tel Aviv zlepšil koncovku. Eric Cantor a Chad Clad poté rozhodli. Oba zásahy nesly společné znaky. Šlo o střelecké pokusy z příhodných pozic a Patterson proti nim neměl příliš šancí. A když v 19.minutě Kyle Bergman zakončil povedenou kombinaci na 5:0, bylo vzhledem k průběhu skoro rozhodnuto.

Sultáni již nekladli příliš odpor. Eric Fisher přidal dokonce na 6:0, hráčům Istanbulu se v závěru alespoň povedlo připsat čestný úspěch, z něhož měli velkou a hlasitou radost. O poslední radost Tel Avivu se postaral Kyle Bergman. 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024