(20) Silver A: TJ Malešice – Chocolax 5:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (20) Silver A: TJ Malešice – Chocolax 5:6

26.4.2018

Ve stříbrné skupině „A“ se potkaly mančafty, které se nacházely v rozdílném rozpoložení. Zatímco Malešice první utkání proti Non-Olympic Athletes from Everywhere výrazně vyhrály, Chocolax od stejného soupeře možná trošku překvapivě dostal příděl. Karty tak byly rozdány a podle jednoduchého matematického vzorce měl duel jasného favorita. Jenomže Pražané svou úlohu nezvládli, i když hned z kraje utkání vedli 3:0. Švýcaři se dokázali i díky nedisciplinovanosti protivníka oklepat a dostat se zpět do zápasu. Malešičtí znervóznili a v nervózním závěru padli, když neproměnili několik slibných šancí a Chocolax je potrestal z brejků.


Výsledky/statistiky.

První pětiminutovka patřila Malešicím, jejichž hru dirigoval Ondřej Podroužek. Nejdříve nahrál Pasekovi, kterému se povedlo Meiera stojícího v bráně prostřelit mezi nohami. Pak dvakrát skóroval sám útočník s 56 na zádech. Rychle nabytý tříbrankový náskok mohl dodat na lakrosky Pražanů klid, jenomže pak se nechal zbytečně vyloučit Plecitý. Tříminutový trest náležitě využil Brunner. Snížil na 2:3. Najednou hráčů v červeném bylo plné hřiště. Chocolax ožil, z čehož plynulo i vyrovnání.

Malešice ještě po pauze dokázaly reagovat. Hagan dal na 4:3. Chocolax byl v ráži. Tísněný Herri se v devatenácté minutě prodral před Tomáše Pelikána a z dobré pozice vyrovnal. Celých třicet minut se neslo hodně v nervózním duchu, oba týmy si nedaly nic zadarmo. Velmi důležitý gól si nakonec připsal Kiener, k němuž se odrazil míček po střele Burrena. Stačilo mu jen do něj šťouchnout.

Pražané se snažili o rychlé vyrovnání, ale švýcarskému soupeři se tak otevírala cesta k rychlým brejkům. A když dvě minuty před koncem své sólo neproměnil Ondřej Podroužek a naopak opět Brunner zvýšil na 6:4, bylo definitivně rozhodnuto.  Malešice v samém závěru jen korigovaly, ale na vyrovnání jim již nezbyl čas.

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024