(23) Silver D: Riggers – Old Dogs Plzeň 7:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (23) Silver D: Riggers – Old Dogs Plzeň 7:2

26.4.2018

Irští Riggers nenechali nikoho na pochybách v souboji s plzeňskými Old Dogs o tom, kdo že tento zápas zvládne a oslaví první místo v tabulce skupiny Silver D. Riggers od počátku utkání si udržovali znatelnou převahu, kterou dokázali korunovat góly a nakonec s přehledem zvítězit 7:2


Výsledek/statistiky

Od úvodních minut diktoval favorit utkání – irský tým Riggers tempo hry. Irové také velmi brzy skórovali. Neuplynuly ještě ani dvě minuty, kdy se středem obrany plzeňského týmu probil Burke a nekompromisně zakončil. Irové i nadále byli lepším týmem, téměř dvojnásobný počet střel v první periodě hovoří za vše.

Na druhou branku si ale diváci museli počkat více než pět minut. Přesný pas převzal v přesilové hře zcela volný Gibson, jenž si pohrál s brankářem Řezáčem a s přehledem zakončil. Další obrovskou šanci vzápětí Riggers nevyužili. Mrzet je to ale příliš nemuselo. Po necelých deseti minutách hry poslal totiž míček přesně pod břevno Thomas. Stav první části završil minutu a tři vteřiny před jejím koncem svoji druhou brankou v zápase muž, který vlastně toto utkání načal. Burke z velké dálky poslal míček přímo do šibenice.

Druhá polovina probíhala v podobném duchu. Plzeňským hráčům se rozhodně nedala upřít snaha, avšak pozorná obrana irského týmu všechny náznaky šancí rychle zažehnala. Naopak na druhé straně se uvolil Patterson, který švihem přidal pátý gól a ke svým dvěma trestům tak zapsal též brankový úspěch. O chvíli později na něho navázal i spoluhráč Farrell. Až poté se dostali ke slovu plzeňští hráči. Hás přesným pasem poslal kupředu Škoulu, který mohl oslavit první branku svého týmu v tomto zápase.

Závěr utkání se nesl v poklidném tempu, o vítězi bylo rozhodnuto. Plzeňští hráči přesto ještě dokázali skórovat, když využili chyby při střídání Riggers a z vcelku nenápadné akce se prosadil Felix. Následně  možná Riggers dostali míček za záda plzeňského brankáře, provinili se ale ale proti pravidlům, a tak rozhodčí promptně branku neuznali. V úplném závěru utkání ještě Irové přidali sedmou branku, kdy před brankovištěm slavil důraz Scotta.

Riggers tak v poklidu slavili vítězství ve skupině, plzeňští Old Dogs obsadili třetí příčku.

 

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024