(29) Play-in 1: Turku Titans – TJ Malešice 6:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (29) Play-in 1: Turku Titans – TJ Malešice 6:1

26.4.2018

Malešice mezi nejlepší týmy letošního ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského neproniknou. Pražský celek v přímém souboji o čtvrtfinále s Turku Titans prohrál 1:6. Finské mužstvo si tak o vstupenku mezi nejlepší čtveřici mančaftů zahraje v pátek s Albertou Warriors.


Výsledek/statistiky

Titáni do utkání vstoupli aktivněji a hned po půlminutě hry byli odměněni gólem. To tradiční finský bombér Aaltonen na útočné čáře naznačil střelu, obešel oklamaného obránce a propálil vše, co stálo před ním. Hned o minutu později navíc přidal druhý úder do české branky Jokela, jenž Turku zajistil už dvougólové vedení.

Finský celek  i nadále držel po většinu času míček ve své moci, ale probírat už se začala také ofenziva Malešic. Uusitalo nejrpve útočníky Pražanů držel na uzdě, v páté minutě už ale nestačil. Podroužek se po levé straně pěkně protáhl hned kolem dvojice obránců a z velkého úhlu trefil přesně pravý dolní růžek finské branky. Do přestávky šel ale český tým přeci jen s dvougólovou ztrátou. Pět minut před pauzou si Aaltonen na pravé straně počkal na náběh Jokely, ten se na okamžik ocitl sám před brankou a stačilo mu to k tomu, aby rychle zamířil nad rameno brankáře.

Ani po přestávce se Malešicím nepodařilo vývoj utkání zvrátit a naopak ještě třikrát inkasovali. Ve dvacáté minutě finský útok táhl Miller, na útočné polovině nahrál Jokelovi, ten bez přípravy bleskurychle vypálil a připsal si druhý zásah v utkání. Šikovný útočník Turku byl při chuti a malešické obraně dělal velké problémy. To se do detailu ukázalo ve 22. minutě. Jokela tvrdě vypálil, sám si doběhl míček vyražený gólmanem Klokanem, a ačkoliv byl tísněný hned trojicí obránců, v pádu dokázal naprodruhé už úspěšně zakončit a završit hattrick. Definitivní tečku zápasu přidal pět minut před závěrečnou sirénou Suontausta, který pěčetil výhru Titans nad Malešicemi 6:1.    

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024