(35) Green QF3: Chocolax – Polish Eagles 4:1

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (35) Green QF3: Chocolax – Polish Eagles 4:1

27.4.2018

Ve třetím zeleném čtvrtfinále se žádná kanonáda nekonala. Švýcarský Chocolax si v poklidu došel pro jednoznačné vítězství 4:1, když polské Eagles korigovalo stav až na samotném konci utkání.


Výsledek/statistiky.

Polish Eagles se pravidelně na Memoriálu Aleše Hřebenského umisťují na zadních pozicích a ani letošek nebude výjimkou. O tom, že to nebude ani tentokrát žádná sláva, rozhodl duel s Chocolax. Důležité pro vývoj utkání byly dva brzké góly Švýcarů, které pramenily z chyb a nepřesností Eagles. První padl při přesilovce a postaral se o ní Patrick Brunner. Poláci se snažili o rychlou odpověď, ale opět chybovali. Tentokrát se jednalo o úplně zbytečnou ztrátu balonku při postupném útoku, jehož se zmocnil Thommen, který nabídnutou šancí na navýšení náskoku nepohrdl. Sám proti Zajacovi zvolil jednoduché řešení - rychlou střelu mezi ruku a tělo. 

Švýcaři od této chvíle převzali iniciativu a byli lepší. Měli více ze hry, ale na další branku si museli nějakou dobu počkat. Povedlo se to až na konci jedenácté minuty Herimu, který dorazil po pěkné kombinaci vlastní střelu. Zajac předchozí pokus jen vyrazil před sebe a Heriho, ten si míček převzal a zpoza brány překvapil polského gólmana zakončením od zadního mantinelu přes břevno. Definitivní k.o. pak přidal Brunner, který to zkusil o minutu později z dálky a pokus mu vyšel. Na brankáři bylo vidět, že tohle se asi chytat dalo. 

V druhé periodě už Chocolax neskóroval. Naopak se čestného úspěchu dočkali Polish Eagles. Plechšmíd minutu před koncem Meierovi pokazil čisté konto, když na jeho střelu podstřelem nedokázal včas zareagovat.  

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024