(37) Blue QF1: TJ Malešice – Vienna Monarchs 4:2

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (37) Blue QF1: TJ Malešice – Vienna Monarchs 4:2

27.4.2018

Také další zápas na Memoriálu Aleše Hřebeského nebyl příliš bohatý na branky. V česko-rakouském duelu nakonec Malešice přehráli vídeňské Monarchs 4:2 a v zápase o lepší umístění vyzvou vítěze utkání Jižní Město – Megamen.


Výsledek/statistiky

Ač vstupovali malešičtí hráči do zápasu jako favorité, první vyloženou šanci si vypracovali Monarchs. Po chybě na útočné polovině Pražanů spěchal zcela osamocený na Pelikána, kterého sice překonal. Radost z branky ale pokazila dobře postavená tyč. I nadále byl k vidění vyrovnaný lakros. Na první branku se čekalo do 9. minuty. Paseka našel Trhlíka, který schoval svůj pokus za klubko hráčů a brankář Falb registroval míček až v síti za svými zády. Těsným vedením 1:0 pro hráče ve žlutých dresech, tedy Malešice, také skončila první perioda.

Rakušané určitě cítili, že tento zápas je o jedné využité šanci, o jednom gólu. Ten také přišel a opět v něm měl prsty nejlepší hráč Monarchs Skokan, který se tentokrát proměnil v asistenta, našel Lercha, jehož střela se dostal do branky mezi rukou a tělem brankáře Pelikána. Odpověď Malešic na sebe ale nenechala dlouho čekat. Branku vstřelil Podroužek, jenž se prosadil střelou mezi Kolbovy nohy. Vzápětí skóroval též Tolar, který využil slabší chvilky brankáře Kolba, který sice držel míček, jež mu propadl skrz výstroj a doslova doklopýtal za brankovou čáru.

V tuto chvíli se zdálo, že budou mít Malešičtí zápas pevně ve svých rukou. Necelé tři minuty před koncem ale Novotný svým průnikem z pravé strany zdramatizoval stav a v pěkném slunečném dopoledni se v Radotíně dal očekávat velice zajímavý závěr. Hosté se sice tlačili do zakončení a od vyrovnání nebyli příliš daleko. Všechny iluze jim ale pohřbil svoji druhou brankou Podroužek, který dostal míček nad Kolbovo rameno a rozhodl tak toto střetnutí.

 

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024