(39) Green LSF1: Non-Olympic Athletes from Everywhere – Adler Lacrosse 4:5 SN

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (39) Green LSF1: Non-Olympic Athletes from Everywhere – Adler Lacrosse 4:5 SN

27.4.2018

První černošický zápas mezi kosmpolitním týmem Non-Olympic Athletes from Everywhere a německým Alder Lacrosse nepoznal v základní hrací době vítěze. I když Němci tahali po většinu utkání za kratší konec pomyslého provazu, podařilo se jim vyrovnat, zejména díky Juhovi Aaltonenovi, autorovi dvou branek a jedné přihrávky. V následných samostatných nájezdech byli úspěšnějším týmem, tudíž se dnes s Memoriálem rozloučí v zápase o konečné 21. místo.


Výsledek/statistiky

 

Pouze osmatřicet sekund se čekalo v Černošicích na úvodní branku utkání, kdy se prosadil Niederrainer, hráč Non-Olympic Athletes from Everywhere, tedy týmu v tomto zápase braného jako domácí. Tým, který je na Memoriálu Aleše Hřebeského vůbec poprvé, slavil také v 5. minutě. McKee oslovil Merjasche a ten překonal Roache
.
Adler Lacrosse, který patrně pomýšlel v tomto Memoriálu na lepší umístění, než o které bude hrát, snížil o dvě minuty později Panznerem. Zbytek první půle ale patřil domácím, kteří za Roachovy záda dostali ještě dva míčky. Nejprve byl šťastným střelcem Miller, jenž v gól přetavil přihrávku Skolnicka. Druhý jmenovaný poté stanovil poločasový stav, když podruhé v tomto utkání asistoval McKee.
 
Němečtí Orli se však nevzdali a zásluhou Aalotonena také na začátku druhé půle dokázali snížit. Němci vycítili šanci, na rozdíl jedné branky snížil ve 20. minutě Meier-Glotzbach. Pět a půl minuty před koncem pak svůj druhý gól Aaltonen a v Černošicích se začínalo prakticky od začátku.
 
V samostatných nájezdech byli úspěšnější němečtí lakrosisté, kteří se tak vyhnuli nepopulárnímu boji o poslední místo. 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024