(45) Green SF2: Chocolax – LC Wolves 4:5 SN

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (45) Green SF2: Chocolax – LC Wolves 4:5 SN

27.4.2018

Radotínští mladíci si zahrají o celkové 17. místo letošního Memoriálu Aleše Hřebeského. LC Wolves si v černošické aréně poradili s Chocolax. Švýcarský tým zlomili až na samostatné nájezdy a vyhráli v poměru 5:4.


Výsledek/statistiky

Zápas dlouho žádné vyložené příležitosti nenabídl, a když už, tak změnu skóre nedovolili brankáři. Wolves však stačila jedna minuta, aby se dostali do dvoubrankového vedení. Dvěma slepenými góly v sedmé a osmé minutě si vypracovali poločasový náskok 2:0.

Minutu po změně stran snížil na rozdíl jediného gólu Heri po přihrávce Brunnera. Ale tomu, že by mohlo dojít na drama, nic nenasvědčovalo. To proto, že celek z Radotína reagoval dalšími dvěma góly a pět minut před koncem vyhrával 4:1.

Jenže Chocolax mají ve svých řadách Heriho, a ten měl po prvním gólu pořádnou žízeň na další. Stačili mu tři minuty na to, aby sám přidal další tři góly. Přitom ten vyrovnávající vstřelil pouhou necelou půlminutu před závěrečnou sirénou. A tak zápas musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V závěrečné loterii byli úspěšnější Wolves, kteří se tak mohli radovat z vítězství 5:4.     

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024