(48) QF3: Green Gaels – LC Custodes 3:7

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (48) QF3: Green Gaels – LC Custodes 3:7

27.4.2018

Velice těžký soupeř čekal na radotínské Custodes ve čtvrtfinále letošního Memoriálu Aleše Hřebeského. Domácí si s kanadskými Green Gaels poradili s velkou parádou. Soupeři, v jehož kádru se nachází několik opravdu hvězdných hráčů, nasázeli sedm branek a společně s výborným publikem mohli oslavit výhru 7:3 a také postup do semifinále.


Výsledek/statistiky

Domácí Custodes již od prvních minut nenechali nikoho na pochybách, kdo bude vládnout tomuto zápasu. Již po dvou minutách a dvanácti vteřinách napřáhl v přesilové hře Skála a dostal míček přesně mezi nohy soupeřova brankáře. Hráči v tradičních červených dresech i nadále těšili početné obecenstvo, které si v tomto slunečném odpoledni našlo cestu na útulný radotínský stadion.

Dvě minuty po prvním zásahu si odražený míček našel Petr Poupě a poslal ho přesně tam, kde ho jeho spoluhráči viděli nejraději. Domácí hráli ve velké pohodě, což donutilo kanadské Green Gaels zakročit, často i za povolenou hranicí tvrdosti. Debroneho faul na Loskota brzy potrestal kanonýr Pešek, který se učebnicově trefil mezi betony brankáře v zeleném dresu. O necelou minutu později narýsoval Petr Poupě přesnou přihrávku na Loskota, jehož gólová tečka si vysloužila obrovský potlesk na otevřené scéně.

Radotínští Custodes neměli dost a svého soupeře častovali jedním útočným atakem za druhým. Přesná byla až Peškova střela z 10. minuty, po které se míček popáté třepetal v síti kanadského týmu. Až poté se ke slovu dostali také hosté. Nejproduktivnější hráč Green Gaels Brandon schoval svůj pokus za bránící hráče a Mareš se natahoval marně.

Na začátku druhé půle našel Jasek Loskota, který z velké dálky nachytal brankáře hostů Robertse. Podruhé zápase si užil gólové oslavy také Petr Poupě, který vystřelil zpoza obránce Green Gaels a domácí vedli již 7:1. Sportovní uznání zasloužil hráč hostů Trudeau, jenž se protáhl do koncovky a snížil na pětibrankový rozdíl. Hosté se pokusili o lakrosový zázrak. Ve 24. minutě se Akins vyhnul bránícímu hráči a rozdíl ve skóre mezi oběma soupeři čítal „jen“ čtyři góly.

Zkušený domácí tým, hnán výborným publikem, ale žádné větší komplikace nepřipustil. V závěru došlo i na rozmíšku mezi několika hráči obou soupeřů, na konečném výsledku to ale nemělo pražádný vliv.

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024