(49) o 21. místo/21st Place Game: Adler Lacrosse – Old Dogs Plzeň 6:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (49) o 21. místo/21st Place Game: Adler Lacrosse – Old Dogs Plzeň 6:4

27.4.2018

O 21. místě na letošním ročníku Memoriálu Aleše Hřebeského je rozhodnuto. Obsadil ho tým Adler Lacrosse, který v přímé bitvě o konečné umístění porazil v černošické aréně Plzeň. Old Dogs se tedy pro letošek musí smířit s dvaadvacátou příčkou.


Výsledek/statistiky

Po minutě a půl hry se po individuální akci trefil Aaltonen. Pak se dlouho skóre zápasu nehýbalo, než ho změnil zase stejný hráč. Tentokrát si Aaltonen počkal na přihrávku Saatsi a pět minut před pauzou zvýšil už na 2:0 pro Adler. Útočit se snažila také Plzeň, veškeré její střelecké pokusy však skončily buď vedle branky, nebo na výstroji připraveného gólmana Pajunena. Ve třinácté minutě navíc přidal třetí trefu německého týmu Jalvanti, jenž své mužstvo poslal do poločasového vedení 3:0.

Plzeň ale o poločase rozhodně nesložila zbraně. Přesvědčil o tom Střecha, který půl minuty po změně stran snížil po přihrávce Hanzlíka. Jenže Adler reagoval dalšími dvěma zásahy, když nejprve ve dvaadvacáté minutě dovršil hattrick Aaltonen a dvě minuty po něm zvýšil na 5:1 Meier-Gotzbach.

Naději Old Dogs vykřesal opět Střecha, na kterého záhy navázal Huleš, a pět minut před koncem už to bylo pouze o dva góly. V sedmadvacáté minutě ale překazil plány Plzně McKegney, díky němuž Adler znovu utekli na rozdíl tří branek. Dvě a půl minuty před závěrečnou sirénou se sice prosadil Škoula, víc už toho ale Old Dogs nestihli a podlehli německému týmu 4:6.    

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024