(5) Silver B: Bats Bratislava DNV – LCC Wolves 5:4

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (5) Silver B: Bats Bratislava DNV – LCC Wolves 5:4

25.4.2018

Bats vybojovali vítězství až v závěrečných sekundách, kdy předvedl lakrosovou parádu Denis Engliš. Bratislavští sehráli s českými Wolves vyrovnanou partii, v níž se skóre přelévalo ze strany na stranu. Až závěrečná minuta připravila český tým o vítězství.


Výsledky/statistiky.

„Bratrovražedný souboj“ přinesl velmi vyrovnanou bitvu. Jako první šli do vedení zásluhou Tomáš Hájka čeští Wolves. Ten se prosadil po individuální akci, i když byl hodně těsně bráněn dvěma obránci a schytal několik ran hokejkou. Ani to ho nevyvedlo z míry a míček ze své lakrosky poslal přesně do pravé šibenice.

Vedení Wolves 1:0 vydrželo dlouho, o pauze mohli být ovšem spokojenější soupeři. Těm se v posledních dvou minutách úvodní části povedl hezký obrat. Před pauzou nejdříve vyrovnal Marek Havlík, jehož hezky našel na středu jeden z jeho spoluhráčů. Zakončení směřovalo do spodní části zařízení. O malou chvíli si gólovou radost zopakoval

Po krátké přestávce se zase karty otočily. V hlavní roli spasitele Wolves se představil Tomáš Knotek. Vedení bylo zase na straně Wolves a na tahu byl celek od Dunaje. A kdo jiný by mohl skórovat? Havlík ve 25.minutě zkompletoval zdařilou ranou o zem ze střední vzdálenosti hattrick. Pohledný duel pokračoval a směřoval k závěrečnému vyvrcholení. A to stálo opravdu za to.

Dvě minuty před koncem strhl vedení na stranu Vlků Pavel Srch, který potrestal chybu v defenzivě „Bats“. Samostatný únik, leč pronásledovaný několika protivníky, vyřešil přesně – střelou pod horní víko a už to vypadalo, že body za vítězství zůstanou v Česku. Ale Denis Engliš byl proti. Lakrosovou parádou se postaral o remízu. Co se stalo? Engliš se dostal v čase 29:12 k vyraženému míčku, načež s ním odběhl za bránu a vysokým výskokem zpoza brány překvapil Bláhu i samotnou obranu Wolves. Pětadvacet sekund před koncem pak přisoudil vítězství Bratislavě opět Engliš.   

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024