(62) o 13. místo/13th Place Game: Vienna Monarchs – Istanbul Sultans 1:6

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2018 / (62) o 13. místo/13th Place Game: Vienna Monarchs – Istanbul Sultans 1:6

28.4.2018

Pokud by Memoriál Aleše Hřebeského začínal dnes, možná by istanbulští Sultáni skončili na lepší než 13. příčce. Závěrečný den totiž vyhráli po velmi dobrých výkonech oba své souboje. Nejprve zdolali nevyzpytatelný Jagged Mountain. V zápase o konečnou třináctou příčku přehráli s velkým přehledem vídeňské Monarchs, když základ úspěchu položili již v první části, kterou vyhráli o čtyři branky.


Výsledek/statistiky

Od úvodních minut nebylo pochyb o tom, kdo že bude vládnout v tomto utkání. Istanbulští Sultáni byli daleko častěji nastěhování před brankou vídeňských Monarchs a ve 4. minutě se také ujali vedení zásluhou MacFarlana. I nadále Turci diktovali tempo hry. O dvě minuty později nechali hráči Vídně před brankou zcela volného Harwooda, kterého přesnou přihrávkou našel Archie a Falb tahal míček ze své branky podruhé. Další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Vídeňští opět propadli a MacDonald našel přesnou skulinku mezi Falbovými chrániči.

Poslední branku první části hry vstřelil Harwood, který se protáhl před vídeňskou branku a pohodlně dostal míček za soupeřova brankáře. Pohodlným vedením Sultánů 4:0 také skončila první perioda zápasu o 13. místo.

Jestliže chtěli vídeňští hráči ještě zdramatizovat stav tohoto zápasu, museli by brzy vstřelit branku. To se jim povedlo. Nejproduktivnější hráč Monarchs Skokan se do koncovky protlačil i přes vehementní snahu dvou hráčů a trochu oživil naději vídeňských hráčů na úspěch. Všechnu snahu o zdramatizování stavu ale utnul ve 22. minutě Harwood, který se dostal až před branku a mezi nohy vídeňského gólmana přidal pátý gól.

Od této chvíle se zápas víceméně dohrával. V pohodě hrající Sultáni nikam nespěchali, ba co víc, ještě přidali jednu branku Lovesteadem, který procedil míček mezi Falbovy chrániče. Sultáni tak v pohodovém tempu dokráčeli ke 13. příčce, vídeňští Monarchs skončili patnáctí.

 

 

 

Sekce: 2018   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024