(16) Gold A: Tel Aviv Lacrosse – Riggers 4:3 SN

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (16) Gold A: Tel Aviv Lacrosse – Riggers 4:3 SN

24.4.2019

V posledním zápase prvního dne se střetli loňští obhájci prvenství hráči Tel Avivu s irskými Riggers. Pro Izraelce se jednalo o druhý dnešní zápas. V tom prvním těsně přehráli Glasgow Clydesiders 5:4. Ani tentokrát je nečekala lehká úloha. Bod zachraňoval izraelskému týmu až osmašedesát vteřin před koncem základní hrací doby Pilcher. V následných nájezdech byli právě Izraelci úspěšnějším týmem, rozdílovou branku vstřelil Applebaum.


Výsledek/statistiky

Od počátku zápasu měl izraelský tým znatelnou převahu, konečný poměr střel 41:23 je toho jasným důkazem a také se brzy dostal do vedení po brance Pilchera. Riggers však pozornou obranou v čele s velmi dobrým brankářem Creganem ale udrželi do konce první části hry nejtěsnější manko.

Naopak po dvou a půl minutách druhé části hry udeřil Robinson a Tel Aviv se dostal pod tlak. Devět minut před koncem vrátil vedení favoritovi tohoto střetnutí Molnar. Chvilka nepozornosti ale stačila k tomu, aby se rodilo jedno z největších překvapení. Nejprve totiž Calton vyrovnal. O minutu později našel Case přesnou přihrávkou McGourtyho a Izraelci museli dotahovat.

To se jim povedlo až doslova v hodině dvanácté. Minutu a osm vteřin před koncem si vynutil samostatné nájezdy Pilcher. V nich, jak již bylo řečeno, byli úspěšnější hráči Tel Avivu. Do statistik si vítěznou trefu připsal Applebaum.

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024