(19) Silver A: Pioneers – Adler Lacrosse 8:0

Hlavní stránka / Minulé ročníky / 2019 / (19) Silver A: Pioneers – Adler Lacrosse 8:0

25.4.2019

Dva zápasy, dvě suverénní výhry a skóre 18:0. Tenhle střelný prach asi jen tak nezvlhne. Po úvodní kanonádě s Chocolax, které porazili 10:0, si Pioneers s apetitem zastříleli také ve svém druhém utkání na turnaji. Německé Adler Lacrosse zničili v poměru 8:0 a s přehledem ovládli svou základní skupinu Silver A.


Výsledek/statistiky

Že si letos do Prahy přivezli pohodovou střeleckou formu, prokázali Pioneers už ve svém úvodním čtvrtečním utkání se švýcarskými Chocolax, které deklasovali deseti góly. A s pouhými pár góly se nechtěli smířit ani při svém druhém vystoupením proti Adler Lacrosse.

Vše odstartoval už po 46 sekundách hry Clare, který prošel mezi dvojicí obránců a zblízka poslal kanadský tým do vedení. Němci se poté ocitli v pozici nedobrovolných návštěvníků nekompromisního kolotoče a čelili jednomu útoku za druhým. Pár minut se jim především zásluhou brankáře Zajace, který vytrvale odrážel kanadské střely, podařilo přečkat bez další úhony, ale v polovině páté minuty se palebně chytil Fairall, který ještě do konce prvního dějství nasázel do německé sítě hattrick. Clare navíc přidal svůj druhý zásah v utkání a do poločasu se tak šlo za stavu 5:0.

Podobný průběh měl i druhý poločas, Pioneers drželi otěže zápasu pevně ve svých rukách, snažili se skóre navýšit, ale leckdy už si počínali až bohorovně. Adler se dostával do šancí jen sporadicky, vytvořil si i pár hodně slibných příležitostí, Lewis byl ale proti inkasování a několika parádními zákroky se zajistil i druhé čisté konto na turnaji. Naopak na druhé straně se skóre ještě měnilo. Po dvou brankách Wilese a zkompletování hattricku Clareho dokráčeli Kanaďané k další pohodlné výhře 8:0 a suverénně ovládli svou základní skupinu.   

 

Sekce: 2019   |   Tisk   |   Poslat článek známému


RSS kanál  |  XML Sitemap  |  Mapa webu  |  Redakční systém WebRedakce - NETservis s.r.o. © 2024